Isten és a drog? Hol írja a tiltást, miből ered az egész?
Figyelt kérdés
Idézeteket is kérek ha lehet. Hogy jött ez a tilos drogozni dolog? Most itt a természetes drogokra értem mint pl. a fű és a gomba körülöttünk nőnek miért nem szabad használnunk őket? Most kizárólag vallásilag vagyok kíváncsi a dologra nem pedig emberileg.2010. okt. 4. 16:52
11/14 anonim válasza:
Igazán nincs mit! Ha a továbbiakban kérdésed merülne fel, bármikor állok rendelkezésedre e-mailen.
Isten gazdag áldását kivánom az életedre!
SeiSMyC
12/14 anonim válasza:
Vicces dolog, hogy az 1ház tiltja a drogokat, mikor magát a tízparancsolatot is eleve betépve írta le a hallucinációiból a csávó.
13/14 anonim válasza:
"Krisztus sem drogozott"
Bizonyitott tény hogy Jézus cannabisszal kevert olivaolajjal gyógyitott (50%-50%). Na úgy én is tudok gyógyulni meg vizen járni.
Másrészről Jézus tipikus főiskolás volt:
-Hosszú haj, szakáll
-33 éves koráig az anyjánal lakott
-drogozott
-egy qrvába volt szerelmes
14/14 anonim válasza:
A drogozás igazábol isten szembeköpése. Isten arra szant minket hogy szenvedjunk a fajdalomtol a bizonytalansagtol stb. Mi pedig meg tudunk szabadulni a kínoktol amiket rank szabadított. Csillapítjuk a fájdalmunkat amit o rott ki rank. Szoval ezért rosz a keresztények szerint. Nezzetek meg ezt a kepregenyt [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!