Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jézus azt mondta az én királys...

Jézus azt mondta az én királyságom nem a földön van ergo a mennyországba. Szerintetek jobb a halál utáni élet a mostaninál?

Figyelt kérdés

2023. febr. 5. 08:25
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
50%

Hát persze, hisz ezzel a válasszal jön a személyeskedés előtt minden ilyen, mint te.

A logikátlan az, hogy semmit nem ismersz el a Bibliából, de mégis raszanod az időt,hogy vallási témakörbe gyere leírni a frusztrációdat. És utána meg te vagy megsértődve, hogy negatív valaszt kapsz itt. Jelenléted, indittatásod, megnyilvánulásaid érdektelenek ebben a közegben. Minden jót!

2023. márc. 4. 20:25
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

Miben személyeskedtem?

Azt mondtam, hogy elfogytak az érveid. Ez nem személyeskedés.

Az, hogy "minden ilyennek" nevezel, már inkább az, de ezt te írtad ugye.

Jelenlétem, megnyilvánulásom meg indittatásom meg még mindig bármivel kapcsolatban lehet, amivel kapcsolatban csak akarom. De már ezt is említetted, hogy szerinted nincs jogom hozzászólni.

Továbbra is várok bármilyen valid érvet vagy bizonyítást, ha van.

2023. márc. 4. 20:34
 23/32 anonim ***** válasza:
6%

#22#: "Továbbra is várok bármilyen valid érvet vagy bizonyítást, ha van."

Mire vársz bizonyítást??? Isten országára??? Ahhoz hinned kell, hogy ami megíratott a Bibliában az mind és úgy igaz a Jelenések könyvével együtt!!!

Van menyország, Isten országa, Paradicsom stb. Van holtak birodalma, Seol és Pokol is. Vannak szellemi várakozó helyek stb. A Szent Írás tele van ilyen igehelyekkel!!!! Nem igazán értem mi a probléma ezzel???

2023. márc. 5. 14:39
 24/32 anonim ***** válasza:
91%
Például az, hogy nincsen bizonyítva.
2023. márc. 5. 14:42
 25/32 anonim ***** válasza:
91%

Nem hiszem el :D hányszor kell még leírni neked, hogy a Bibliára való utalás nem bizonyíték?

Ha azt mondom neked, hogy nincs igazad, mert Zeusz könyvében mas van írva, az szerinted érv vagy bizonyíték?

A Biblia nem bizonyíték. Azt kéne aláámasztani, hogy IGAZ ami oda van leírva. Vagy bárhova van leírva.

2023. márc. 5. 14:53
 26/32 anonim ***** válasza:
50%
Nos itt kezdődik a hit alapja!
2023. márc. 5. 19:11
 27/32 anonim ***** válasza:
50%
25: ez nem a valláskritika, hanem a vallás kategória. Nem biztos, hogy érted a különbséget. De ott nagyobb a tered a piszkálódásra, zeuszozásra. Itt a kérdés világosan kijelöli az alap platformot, alap álláspontot a a válaszokra, reakciókra. Ezektől te nagyon távol állsz. Viszlát!
2023. márc. 5. 19:19
 28/32 anonim ***** válasza:
100%

Neked is ugyanazt tudom mondani, mint az előzőre: azzal kapcsolatban nyilvánítok véleményt, amivel kapcsolatban akarok.

Tough luck, olyan emberek is vannak, akik nem ertenek egyet veled ebben a világban. Talán túléled.

2023. márc. 5. 19:23
 29/32 anonim ***** válasza:
50%
De témakörök azert vannak, hogy jogy ne összevissza piszkálkodj. Es a szabályzat is. Megtetted, amit akartál, most már ne tro££kodd szét tovább a kérdésre válaszokat.
2023. márc. 5. 19:28
 30/32 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk az igaz, hogy itt a vallás kategóriában elsősorban a vallásokról van szó.

Ha te kritizálni akarod, vagy bizonyítékot vársz, azt inkább a valláskritikában tedd.

2023. márc. 5. 19:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!