Jézus azt mondta az én királyságom nem a földön van ergo a mennyországba. Szerintetek jobb a halál utáni élet a mostaninál?
"Vajon mi értelme az életnek, ha már eleve a halálra születünk???"
Semmi. Vagy az, amit adsz neki. Nem az volt a kérdés, hogy mi az értelme, hanem hogy mi az igazság. Attól még, hogy te értelmetlennek gondolsz valamit, vagy éppen szívásnak, lehet igaz.
"A kulcskérdés az, hogy mi van a testi halál után! "
A válasz meg az, hogy senki nem tudja. Te sem, csak van róla véleményed. Amit én pl nem hiszek el, mert nincs bizonyítva.
#13#: "Amit én pl nem hiszek el, mert nincs bizonyítva."
Hát akkor talán nem kellene trollkodnod és feleslegesen ide irogatnod. Ha nem hiszel akkor azt tartsd meg magadban. Ráadásul a kérdésre nem is válaszoltál meg. Szerinted van Menyország, Paradicsom, ahol egyértelműen jobb az élet mint itt a földön? Nos erre meg tudsz felelni és válaszolni??? Bár, ha nem hiszel és nincs hited a magasabb dimenziós világ létezésében akkor nincs miről beszélni.
Ja, mert aki nem vallásos az tuti trollkodik, mi? Tán el sem mondhatom a véleményem?
Surprise: nem körülötted meg a hited körül forog a világ, bárki hozzászólhat a kérdéshez.
Majd elhiszem, hogy van mennyország ha bizonyítod. Te állítod, hogy van. Hajrá, bizonyítsd.
#15#: "Majd elhiszem, hogy van mennyország ha bizonyítod. Te állítod, hogy van. Hajrá, bizonyítsd."
Pontosan ezért jött le Jézus! Pontosan ezért öltött emberi testet, hogy bizonyságot tegyen. Nem nekem kell bizonyítanom!!! Jézus otthagyva Isteni dicsőségét emberré lett, hogy bizonyságot tegyen Istenről és a túlvilágról, az örök életről!!! Ha az Ő bizonyságát nem fogadod el, akkor miért fogadnád el az én bizonyságomat, hogy megéltem, átéltam a klinikai halált???
Zsid.2,7. Kisebbé tetted őt rövid időre az angyaloknál, dicsőséggel és tisztességgel megkoronáztad őt és úrrá tetted kezeid munkáin,
9. Azt azonban látjuk, hogy Jézus, a ki egy kevés időre kisebbé tétetett az angyaloknál, a halál elszenvedéséért dicsőséggel és tisztességgel koronáztatott meg, hogy az Isten kegyelméből mindenkiért megízlelje a halált.
Fil.2;
6. A ki, mikor Istennek formájában vala, nem tekintette zsákmánynak azt, hogy ő az Istennel egyenlő,
7. Hanem önmagát megüresíté, szolgai formát vévén föl, emberekhez hasonlóvá lévén;
8. És mikor olyan állapotban találtatott mint ember, megalázta magát, engedelmes lévén halálig, még pedig a keresztfának haláláig.
9. Annakokáért az Isten is felmagasztalá őt, és ajándékoza néki oly nevet, a mely minden név fölött való;
10. Hogy a Jézus nevére minden térd meghajoljon, mennyeieké, földieké és föld alatt valóké.
11. És minden nyelv vallja, hogy Jézus Krisztus Úr az Atya Isten dicsőségére.
A Bibliából idézni, mint könyv, ritka butaságra vall, és körkörös érvelési hiba.
A Biblia igaz mert a Biblia mondja, higy igaz, és a Biblia igaz, miért? Mert a Biblia mondja. Logika nulla.
Bármely más vallás könyvét is alapul veheted, számomra pont ugyanannyira bizonyító erejű a bibliai idézet, mint számodra bármely más vallás idézete.
Minek a zavaró hatását?
Azt írtam, hogy totál logikátlan az érvelésed.
Látom, végül el is fogytak az érvek. Nem csodálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!