Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit gondolsz erről?

Mit gondolsz erről?

Figyelt kérdés

AKI EZT NEM LÁTJA MÉG AZ NAGYON TÁJÉKOZATLAN ÉS VALAMI NOMÁD ÉLETBEN ÉLI NAPJAIT. - Már film is van róla

3, AZ EGY új VILAGREND,,,az ANTIKRISZTUSI korszak küszöbön van

Nos,,,egy új vilagrend megvalósítása kezdődött el,a virus megjelenése után nem sokkal.- Láttuk,hogy a világ NEMZETI,össze tudnak fogni,és még a nagyon elszigetelt ÉSZAK KOREA is bevezette azokat a rendszabalyokat amiket a WHO,elő irt.- És bizony a világ lakosainak 75% beoltatta magát, es engedelmeskedett,egy olyan vak-cina fel vevésének,amelyre se orvosok se az állam garanciát nem vállalt. - Viszont hoztak olyan törvényeket amelyek által ellehetetlenitették az életet, es így kényszerítettek az oltas felvételére,, - Ez azt bizonyítja, hogy megvan a hatalmuk,hogy a világ lakosait ellenőrizzék. - Az új vilagrendről lapokat ÍR a biblia,,,a MI ATYANK FIGYELMEZTET ERRE,,es mi tanulunk ezekről,mert szimbolikus képes profeciakban be van mutatva az Ő gyermekeinek.-

Ez az új vilagrend neveztetik VAS KORSZAKNAK,,,amelyben emberi hús testben megjelennek közöttünk az IDEGEN HIBRID LÉNYEK ÉS MÁR KÖZÖTTÜNK VANNAK.- Be épültek a kormányzatokba ,es ők készítik elő az antikrisztusnak nevezett VESZEDELEM FIÁNAK ELJÖVETELÉT,,aki nemsokara színre lép, hogy mint a vilag megmentőjeként,bemutassa magát. Hogyan ???- úgy,hogy megmondja; ő egy másik világból érkezett hozzánk.- MERT utánozza az eredeti Urunkat aki,Ő is ki mondta magáról, hogy ; János, 18:36 - Felele Jézus: Az én országom nem e világból való. Ha e világból való volna az én országom, az én szolgáim vitézkednének, hogy át ne adassam a zsidóknak. Ámde az én országom nem innen való.- TEHÁT Ő IS JÉZUS URUNK KIMONDTA,HOGY Ő FÖLDÖNKÍVÜLI.

NEM TUDOM ÉRTITEK E,AZ ÚR NYISSA MEG A SZÍVETEKET,HOGY ÉRTSÉTEK MEG,; EZ ELŐL A GONOSZ VAS KORSZAK ELŐL AKAR BENNÜNKET BENNE HÍVŐKET ELVINNI AZ ÚR A MENNYBE,,,,hiszed e ezt????? Én igen,,

2023. jan. 28. 14:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
9, rossz hírem van: te is a materialista világban ragadhatod meg csak istent. Mivel csak a mateiralista világhoz kapcsolódnak az érzékeléseink. Igen, a tiéd is, mert te sem tudod megkerülni a biológiát.
2023. jan. 28. 16:19
 12/14 anonim ***** válasza:

Én azt, hogy tudom...

Nem írtál sok újat, de azt legalább caps lockkal! :)

2023. jan. 28. 22:41
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem hiszem. Mert semmiben sem hiszek. Hinni istenkáromlás.

Tudom, hogy tévedsz. Mi nem emelkedhetünk a mennybe. Fura lenne ha kihagynánk a köztünk és mennyország közti dimenziókat...

Antikrisztus és jézus nem földönkivüliek, hanem nem emberek. Én sem vagyok ember hiába vagyok itt ugyanolyan módon mint te. Jézus és antikrisztus is ugyanúgy emberként születtek ide. Jézusról beszélek most inkább. Antikrisztus sokkal balgább, mint jézus volt, mert más a feladatuk. Az antikrisztusnak nagyjából amit mondasz, hogy a sok idióta bohóckodása közben és után a maradékot összekaparja, hogy ne a megmaradt férgek legyenek továbbra is az úr, hanem mi magunk. Ez nem azt jelenti, hogy földönkivüli, hanem hogy nem e világi rendszert követ, nem evilági szocializációja lesz. Lesznek olyanjai, amire ti azt fogjátok mondani ( mármint, aki életben marad közületek), hogy "hűűűű, ez annyira szent és bölcs és okos", és lesz amire azt, hogy "micsoda??? Ez a legnagyobb undoritó betegség és gonoszság, amit csak hallottam", mert el vagytok kalibrálva az igazságtól. Ettől még nem a földön kivülről vagyunk..., csak mi magunk, nem e világot képviseljük, nem innen jöttünk, csak beleszülettünk. (Ti is, csak ti abban a téveszmében éltek, hogy emberek vagytok.)

A következő korszak az aranykor lesz. Ez elkerülhetetlen. Persze talán sokan úgy gondolják nem, de ez mindegy.

Ha van kérdésed, nyugodtan irj rám.

2023. jan. 29. 10:49
 14/14 anonim ***** válasza:
Eretnek vagy, akit jól beetetett egy hamis tanító. Igazából rád nem is lehet ezért haragudni, arra viszont lehet, aki vissza élt a hiszékenységeddel és telebeszélte a fejed.
2023. jan. 29. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!