Mit gondolsz erről?
AKI EZT NEM LÁTJA MÉG AZ NAGYON TÁJÉKOZATLAN ÉS VALAMI NOMÁD ÉLETBEN ÉLI NAPJAIT. - Már film is van róla
3, AZ EGY új VILAGREND,,,az ANTIKRISZTUSI korszak küszöbön van
Nos,,,egy új vilagrend megvalósítása kezdődött el,a virus megjelenése után nem sokkal.- Láttuk,hogy a világ NEMZETI,össze tudnak fogni,és még a nagyon elszigetelt ÉSZAK KOREA is bevezette azokat a rendszabalyokat amiket a WHO,elő irt.- És bizony a világ lakosainak 75% beoltatta magát, es engedelmeskedett,egy olyan vak-cina fel vevésének,amelyre se orvosok se az állam garanciát nem vállalt. - Viszont hoztak olyan törvényeket amelyek által ellehetetlenitették az életet, es így kényszerítettek az oltas felvételére,, - Ez azt bizonyítja, hogy megvan a hatalmuk,hogy a világ lakosait ellenőrizzék. - Az új vilagrendről lapokat ÍR a biblia,,,a MI ATYANK FIGYELMEZTET ERRE,,es mi tanulunk ezekről,mert szimbolikus képes profeciakban be van mutatva az Ő gyermekeinek.-
Ez az új vilagrend neveztetik VAS KORSZAKNAK,,,amelyben emberi hús testben megjelennek közöttünk az IDEGEN HIBRID LÉNYEK ÉS MÁR KÖZÖTTÜNK VANNAK.- Be épültek a kormányzatokba ,es ők készítik elő az antikrisztusnak nevezett VESZEDELEM FIÁNAK ELJÖVETELÉT,,aki nemsokara színre lép, hogy mint a vilag megmentőjeként,bemutassa magát. Hogyan ???- úgy,hogy megmondja; ő egy másik világból érkezett hozzánk.- MERT utánozza az eredeti Urunkat aki,Ő is ki mondta magáról, hogy ; János, 18:36 - Felele Jézus: Az én országom nem e világból való. Ha e világból való volna az én országom, az én szolgáim vitézkednének, hogy át ne adassam a zsidóknak. Ámde az én országom nem innen való.- TEHÁT Ő IS JÉZUS URUNK KIMONDTA,HOGY Ő FÖLDÖNKÍVÜLI.
NEM TUDOM ÉRTITEK E,AZ ÚR NYISSA MEG A SZÍVETEKET,HOGY ÉRTSÉTEK MEG,; EZ ELŐL A GONOSZ VAS KORSZAK ELŐL AKAR BENNÜNKET BENNE HÍVŐKET ELVINNI AZ ÚR A MENNYBE,,,,hiszed e ezt????? Én igen,,
"TEHÁT Ő IS JÉZUS URUNK KIMONDTA,HOGY Ő FÖLDÖNKÍVÜLI."
Vagy esetleg a tulvilágra utalt.
És ezt te is tudod hogy igy értette
"EZ ELŐL A GONOSZ VAS KORSZAK ELŐL AKAR BENNÜNKET BENNE HÍVŐKET ELVINNI AZ ÚR A MENNYBE"
A koronavirús íránti pánik pedig nem egy új világrend hajnala.
De milyen vaskorszak??? :D miért VASkoszak? :D
Tudom, ne tegyek fel ilyen keresztkérdéseket...
Majd ha egyetlen érved is lesz, amivel alátámasztasz bármit, vitatkozhatunk.
Kezdjük ott: bizonyítani kéne, hogy Isten létezik.
Nem a COVID-dal kezdődtek a globális politikai törekvések, már a 20. század közepe óta vannak ilyen folyamatok.
Az számomra is egyértelmű, hogy az Antikrisztus uralmának az előkészületei már zajlanak. Az viszont nem feladatunk, hogy az idők felől kutakodjunk. Nekünk az a feladatunk, hogy mindig készen álljunk az elragadtatásra. Ha ez megvan, akkor nincs mitől félni.
Isten természetfölötti, nem tudod materiálisan megragadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!