Csak engem zavar nagyon, amikor egy vallásgyűlölő akarja megmondani, hogy miről szól a hitem és miben kellene hinnem?
Figyelt kérdés
Egy külföldi oldalon találkoztam egy ilyen fickóval. Ráadásul baromira fenn is hordta az orrát.2023. jan. 25. 23:20
1/7 anonim válasza:
Ilyenekkel itt gyakorn is lehet találkozi.
2/7 anonim válasza:
Ideje felnőni a mesekönyvekből 🤔
3/7 anonim válasza:
Tele van velük a magyar net is. Engem is zavar, de nem érdemes velük szóbaállni.
4/7 anonim válasza:
Nem muszáj mindenkivel foglalkozni.
5/7 anonim válasza:
Ideje kijönni a műveletlenségből.
6/7 anonim válasza:
Ha általánosíthatok, a buta emberek nem feltétlenül hajlandók önmagukról ezt elfogadni, de mindent gyűlölnek, ami más mint ők. Ennek oka az, hogy emlékezteti őket, mennyire nem értik a világot. És ez tényleg tud dühítő lenni.
7/7 anonim válasza:
Engem is. De bezzeg amikor mi mondunk egy rossz szót a 32. kitalált nemről, akkor bezzeg mindenki vérig van sértődve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!