A Jehova tanúi valóban alkalmaznak vért helyettesítő készítményeket?
Évekkel ezelőtt egy Jehova tanúja elmondta számomra, a vérátömlesztés náluk tiltott, azonban létezik valamilyen speciális vérkészítmény, amit műtét, baleset, esetén elfogadnak. Ezt vajon jól értetem? És ha létezik ilyesmi, mi ez a készítmény?
"Egy francia sebész elismerte, hogy Jehova Tanúi a vérrel kapcsolatos szilárd álláspontjuk révén segítettek az orvosoknak, hogy előretörjenek a vér nélküli sebészetben."
Jehova tanúi vagyok, minden hónapban 1900 forint tagdíjat szoktam fizetni, ha bajban vagyok, azonnal 1 nap belül érkezik a felszerelést, ingyen van az egész eljárást.
Itt küldöm önnek a levelem így írja nekem:
Tisztelt Pénztártag!
(személyi igazolvány és lakcímkártya mindkét oldalának másolata). Ezt a szabályos azonosításhoz szükséges pótolni.
Kérjük, hogy az okmánymásolatokat egy A/4-es lapon küldje be, eredeti méretben vagy e-mailben, (jó minőségben) is mellékelheti.
Üdvözlettel:
Vécsei Gabriella
ügyintéző
TEST-VÉR Egészségpénztár
1119 Budapest, Hengermalom út 6/A, fszt. 3.
Levelezési cím: 1509 Budapest, Pf. 5.
Mobil: (+36 20) 245-4365
Tel/fax: (+36 1) 385-8586
www.tvep.hu
itt is utánanézhetsz a témának, amelyik érdekel, interjúkat is....:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!