Keresztények és egyéb vallásosak! Mi a véleményetek arról, hogy a tudomány mai állása szerint a maszturbáció egészséges?
Mit gondoltok arról, hogy a tudomány mai állása szerint a maszturbáció teljesen egészséges, és ha egy férfi nem csinálja (és nem is él nemi életet), akkor prosztatarákos lehet?
A kereszténység (de amúgy a többi jobb kéz útját követő vallás sem (pl.: buddhizmus, iszlám, zsidó vallás, hinduizmus stb.)) változtat ennek ellenére a kérdés megközelítésén.
Mit gondoltok?
Mutasd már, hogy pontosan hol mondták ezt ki, mert tőled hallom először. Na jó, már más tudatlan sültbolondoktól is hallottam, de ilyen hivatalos egyházi nézetről sose.
Senki se kövessen egyetlen vallást se,mert mindet gyarló emberek alkották és képtelenek örök életet adni senkinek!
Kövessük Jézust és az Ő tanításait,hisz Ő általa lehet csak üdvösségünk!
Olvassuk el az evangéliumokat és keressük Jézus tiltását az önkielégítésnek! Ha valaki talál ilyet,azt ossza meg velünk!
Én nem találtam ilyet,de gyarló ember vagyok.Talán elnéztem.
Amit Jézus nem tiltott,azt szabad tenni,ha keresztény vagy.
Természetesen nem gyűlöllek,ha nem Isten Fiát követed,hanem gyarló embereket,csak akkor ne állítsd,hogy keresztény vagy,hanem pápista,vagy pálpista.
1. Semmi baj nincs az önkielégítéssel.
2. Semmi baj nincs a vallásokkal.
Ergo: 1. Maszturbálók, Isten titeket is szeret.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!