Lehet egy megkeresztelt sátánista?
Lucifernek nincsenek tanai,csak egy antiszociális ember kitalálta ezt az ökörséget.
Nem kötelező vallásosnak lenni,de nem kell sátánistának sem lenni. Márha valaki normálisan gondolkodik.
persze,hogy lehet, a te döntésed.gondold át mi az amit hasznosnak látsz.ha úgy tartja kedved a keresztséget tekintsd érvénytelennek,úgysem saját akaratodból kereszteltek meg.én szakítottam a képmutató keresztény vallással,és vannak dolgok amik tetszenek a sátánizmusban,de nem vagyok sátánista.
egyébként a keresztény vallásosok legtöbbjének fingja nincs a sátánista vallásról,csak szajkózzák amit bemagyaráztak nekik,de valóban utánanézni,ahhoz már lusták,csak az ítélkezés meg a lefitymálás megy nekik.
Nézd - a vallásszabadság óta nem az a keresztény, akit megkeresztelnek, hanem aki annak vallja magát. Én is meg vagyok keresztelve, de nem vallom magam kereszténynek - mert már bocs, de mit jelent az, hogy egy kanál vizet a fejemre öntenek? Ez számomra semmilyen elköteleződést nem ad, én ettől még nem vagyok keresztény ember, főleg, mert nem is vallom magénak a Biblia és kereszténység bizonyos elveit.
Ugyanakkor, ne haragudj, de a keresztényeknél már csak egy hülyébb csoport van: a sátánisták. Ugyanis az egy tök logikátlan intézmény.
Rendben, hiszel Luciferben - de mivel ő a kereszténység és Biblia alakja, a létezésével elfogadod a kereszténység igazát is. Mert olyan nincs, hogy Lucifer létezik, Isten meg nem - ez a kettő egy vallásba tartozik, tehát nem zárhatják ki egymás létét. Tudod, mint a Jin és Jang...
De ha a Biblia igazságát elfogadod, akkor azt is tudnod kell, hogy Isten a jó és Lucifer - akármennyire is egyetértesz a sátánista tanokkal - magát a gyűlöletet és gonoszságot képviseli. A kereszténység kimondja, hogyha a Sátánt imádod,akkor a pokolba kerülsz - és mert csak rajtuk keresztül nyert információt Luciferről is, kénytelen vagy elhinni ezt.
Szóval, ki az a bolond, aki önként vállalja a Poklot?
Remélem érted, amit mondani akarok: az, hogy nem értesz egyet a bibliai elvekkel, nem azt jelenti, hogy Lucifer támogat téged vagy hogy ő élesen az ellentétet képviseli. Sőt, Lucifernek nincs is semmi adattára, ahol kifejtette volna a véleményét...
Szóval, ha sátánista vagy, az egyben azt is kifejezi, hogy elfogadod a keresztény Isten létét...
Ha nem hiszel benne, akkor meg nem hihetsz a Sátánban sem, mert a kettő elválaszthatatlan ;) Akkor meg mondd, hogy egyszerűen nem vagy keresztény...
Nézd - a vallásszabadság óta nem az a keresztény, akit megkeresztelnek, hanem aki annak vallja magát. Én is meg vagyok keresztelve, de nem vallom magam kereszténynek - mert már bocs, de mit jelent az, hogy egy kanál vizet a fejemre öntenek? Ez számomra semmilyen elköteleződést nem ad, én ettől még nem vagyok keresztény ember, főleg, mert nem is vallom magénak a Biblia és kereszténység bizonyos elveit.
"Ugyanakkor, ne haragudj, de a keresztényeknél már csak egy hülyébb csoport van: a sátánisták. Ugyanis az egy tök logikátlan intézmény.
Rendben, hiszel Luciferben - de mivel ő a kereszténység és Biblia alakja, a létezésével elfogadod a kereszténység igazát is. "
Ez a válaszoló remekül összefoglalta, ugyanezt akartam mondani. A sátánizmus szerintem a kereszténység egy formája.
Ráadásul -már megbocsáss- az a helyzet, hogy ezek a "sátánisták" a legtöbben lecsúszott drogos rockerek a húszas éveikben, akiknek fingjuk nincs erről az egészről, csak menők akarnak lenni azzal, hogy dacolnak a kereszténységgel és élvezik a polgárpukkasztást, amit okoznak. Ez pedig nem vallási meggyőződés, csak "buli". Nem arra célzok ezzel, hogy te ilyen lennél, csak remélem tudod, mibe készülsz belépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!