Az adventistákról mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Az egyik haverom elhívott egy ilyen eseményre, bár ő maga nem adventista de szimpatizál velük, én pedig csak úgy kiváncsiságból elmennék rá, érdekel milyenek az emberek, a hangulat, hátha lehet jókat beszélgetni.2023. jan. 11. 22:50
1/7 anonim válasza:
Én ismerem őket. Normálisak, sokan tanultak, intelligensek és nyitottak is. Szerintem nyugodtan menj el, aztán meglátod, hogy mennyire tetszenek a programjaik.
2/7 anonim válasza:
Ne félj, ők nem egy “szekta” a szó pejoratív értelmében. Ha attól tartasz, hogy olyanok mint a Jehova tanúi vagy a Hit gyülekezete, akkor nem kell aggódnod, nem olyanok.
3/7 anonim válasza:
Az hogy lehet-e jókat beszélgetni, az a társaságtól függ.
Mindenesetre a vallási tanításaikat ne vedd komolyan.
4/7 anonim válasza:
Amúgy a Hit Gyülisek között nagyobb élményekben részesülsz 👌
6/7 anonim válasza:
Adventista voltam. Többet ártott nekem, mint használt, azóta agnosztikus ateista vagyok. Az adventizmus egy tévút volt számomra. De annyi előnye volt, hogy szereztem némi teológiai tudást, és megtanultam, hogy a vallás - főleg az ábrahámita vallások - nem nekem való.
7/7 A kérdező kommentje:
Fun fact, engem Jehova tanújának neveltek :D De egyébként egyetértek.
2023. jan. 12. 12:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!