Férfiként ha a nemi szervemet bárhova dugom, akkor mi köze van a lelki állapotom romlásához és a bűnhöz?
Figyelt kérdés
Nem értem, van egy test olyan mint a karom, a nemi szerv. Az hogy hova dugom, most lehet női nemi szerv, férfi fenék, kutya, disznó, tehén hátsója, farakás, stb. Miben lesz ez bűn, miért változik meg a lelkem ha gusztustalan dolgot csinálok?2023. jan. 11. 12:14
21/27 A kérdező kommentje:
Igen, ha női fenékbe dugod a micsodád, az ugyanolyan gusztustalan, mint a férfi fenék. Mind a két helyről a sz@r jön ki.
2023. jan. 13. 10:42
22/27 tgt válasza:
A Biblia hol tiltja, hogy házasságban, mindkét fél örömére a pár análisan szexeljen?
23/27 anonim válasza:
#22 Sehol. Házasságban amivel mindkét fél lelkiismerete jól érzi magát, az rendben van. A Biblia a házasságon kívüli szex minden formáját tiltja.
24/27 tgt válasza:
Remek. Már csak azt kéne meghatározni, hogy a Biblia szerint mi számít házasságnak.
25/27 anonim válasza:
Csak én kezdek némi ellentmondást felfedezni?
Eddig arról volt szó, hogy az anal szex nem jó mert Isten nem arra teremtette a férfi nemi szervét sem a végbélnyílást, hogy ilyen dolgokra használják.
Most meg azt írjátok, hogy házasságon belül szabad, ha a párnak ez jó.
Akkor most melyik eset érvényes? Vagy miért nem ellentmondásos a kettő?
26/27 anonim válasza:
Mivel különböző emberek véleményét olvasod, ezért ellentmondásokat fogsz találni. Én például nem állítanék olyat, hogy házasságon belül mindegy, mit hova dugdos az ember, amíg az konszenzuális, mert amúgy nem értek ezzel egyet. De szerintem ez már eleve marginálisan érinti csak az eredeti kérdést, ezért nem éreztem szükségesnek folytatni a vitát ebbe az irányba.
27/27 anonim válasza:
Jó kérdés. Nőként miért zavar valakit, ha gumival berakják neki? Nem lesz terhes és még pénzt is kereshet vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!