Férfiként ha a nemi szervemet bárhova dugom, akkor mi köze van a lelki állapotom romlásához és a bűnhöz?
"férfi fenék, kutya, disznó, tehén hátsója, farakás, stb. Miben lesz ez bűn, miért változik meg a lelkem ha gusztustalan dolgot csinálok?"
Nos az állatoknak komoly szenvedést okozol.
A fenékbe dugás meg szerintem higéniai okokbol bűn.
Farakásba meg nyugottan rakjad, nem irja egy vallási írat sem hogy nem csinálhatod. Csak aztán szálkás lesz.
Hmmm...
Oké, szerintem mint őnnyomorgatásként elkönyvelhető a farakás.
De amugy meg
MI A FENÉNEK AKAROD EZEKET MEG FARKALNI, EMBER?!
Keress magadnak nőt!
Vagy férfit, csak ember legyen!
Régen a ruszkik farakásba csinálták, mondta a papám a II. világháborúból.
Egyébként melyik a rosszabb, ukránokat gyilkolászni vagy disznóval vagy férfival henteregni?
Rossz volt a példa, hogy lopok a bankból az gond, mert elveszem a másikét. Ezt tudom, és ha alkesz vagyok vagy kábszeres, akkor az tuti lélekromboló, mert minden idegedre hat és a környezetre. De ha férfi valagába rakja valaki, utána kimegy az utcára senki nem vesz észre rajta semmit.
Mohával kibélelt farakást próbáltál már? Nincs attól jobb, a papok leírása alapján próbáltam ki. Régi szerzetes irat.
"Egyébként melyik a rosszabb, ukránokat gyilkolászni vagy disznóval vagy férfival henteregni?"
Melyik rosszabb, megölni tízezer embert, vagy megölni egyet? Nem lesz valami jó pusztán attól, hogy van nála rosszabb.
"De ha férfi valagába rakja valaki, utána kimegy az utcára senki nem vesz észre rajta semmit."
Nem attól lesz valami bűn, mert mások észreveszik. Raszkolnyikov is azt hitte, amit te, hogy ha nincs, aki számonkérjen, akkor bűn sincs. Nem lett igaza, hiába nem kérte számon senki.
"Nem attól lesz valami bűn, mert mások észreveszik."
Szerintem inkább arra akart utalni, hogy se másban, se tárgyakban, se a saját lelki világában nem tett kárt azzal, hogy egy férfiba bele rakta.
Szerintem legalábbis így értette azt, hogy nem veszi észre senki. De lehet túl sokat láttok bele.
Akkor átfogalmazom. Nem a káreset tesz valamit bűnné. A tízparancsolat még azt is tiltja, hogy megkívánd más tulajdonát. Ahogyan mondjuk Istenben sem tehetsz kárt és nem okozhatsz neki veszteséget, mégis bűn a bálványimádás meg a káromkodás.
A bűn szó a héberben is, de sok más nyelvben is a céltévesztés szóból ered, mint íjjal elvéteni a célt (magyarban ez a vétek, vétés, vétkez szavak tükrözik). Ugyanis a létezésnek célja van, és a bűn ettől a céltól való eltérülést jelent. Nem az a lényeg, hogy kimutathatóan miféle kár, fájdalom vagy veszteség keletkezett.
15-ös nagyon jó érvek., szuper.
Tényleg a bálványimádás és káromkodás is ilyen, pl. otthon is káromkodhatsz, senki nem hallja, de Isten igen.
Pl. gondoltam ha férfiba vagy nőbe dugod, akkor pl. lelki sérülést okozhatsz az illetőnek, pl. ha beléd szeret és te csak továbbállsz, akkor látható a bűnöd. Pl. ez a házasságtörés bűne is, hogy a másikban vagy gyerekedben a válással lelki sérülést okozol.
De értem Titus Pullo mit akar kihozni belőle, köszönöm a válaszokat.
Tehát aki anal, oral, szexel. Akik nem a megfelelő pózban szexelnek. Akik élvezet és nem gyerek nemzés miatt szexelnek. Akik valamilyen módon védekeznek. Akik maszturbálnak. Akik nem a hüvelybe élveznek el gyerek nemzési szándékkal. Azok mind mind bűnt követnek el.
Ezzek alapján nagyon sok ember mehet a pokolba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!