Megcsalás esetén mit gondolnátok erről?
Figyelt kérdés
Ha egy vallasos hazasparnál az egyik megcsalja a masikat, es a masik fél rájon, de nem szol (egy ideig, amig meg nem jut dűlőre), akkor az bűnpártolás? Mit tanacsolnatok, mit tennetek, olyan valaszoljon, aki vallasos, koszi.2023. jan. 8. 20:42
21/25 A kérdező kommentje:
Felnott korukban lettek vallasosak, mikor osszehazasodtak, meg nem jartak oda. Ezert nem volt egyhazi eskuvo.
2023. jan. 10. 06:54
22/25 anonim válasza:
Nincs a pünkösdistáknak valami hivatalos tanításuk arról, hogy mi a házasság, hogyan jön létre, megszűnik-e bizonyos körülmények között, stb? Ha van, abban utánanézhetsz, hogy mi a helyzet. Ha nincs, akkor meg... Hát akkor meg most annak alapján fogsz dönteni, hogy itt névtelen kommentelők (akik lehet, hogy nem is vallásosak, de ha mégis, akkor is más és más felekezetekhez, vallásokhoz tartoznak) miket írogatnak?...
23/25 A kérdező kommentje:
Nem annak alapjan, csak elso korben véleményeket akartam olvasni, otleteket, tapasztalatokat.
2023. jan. 10. 12:27
24/25 anonim válasza:
Te, mint pünkösdista, mit gondoltál eddig azokról, akik pünkösdista létükre pünkösdista módon nem házasodtak össze, úgy éltek együtt?
25/25 A kérdező kommentje:
Semmit, eddig errol nem nagyon kerdezgettem senkit es nem tudom, ki hogy hazasodott.
2023. jan. 10. 22:00
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!