Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Lehet hogyha egyházi bölcsődéb...

Lehet hogyha egyházi bölcsődébe,óvodába általános és közép iskolába járok akkor az jó hatással lett volna én rám tisztelt felhasználók!?

Figyelt kérdés

Hiába vagyok nem normális ott szeretetet kaptam volna és elfogadtak volna ilyennek amilyen vagyok?

Olyannak ahogy vagyok teljes egész hús-vér emberi lényként!?

De kár, hogy ezt már sohasem tudom meg:-(:-s

2023. jan. 8. 00:22
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
36%
lehetséges
2023. jan. 8. 07:35
 22/29 anonim ***** válasza:
76%

Egyházi suliban sem lett volna jobb neked. Jobban nem fogadtak volna el ott sem maximum még kevésbé.

Jó pár évig jártam én is katolikus suliba. Annál jobb ateista képző nem nagyon volt. Jártam pár iskolába és azok közül az katolikus suli volt a legrosszabb.

2023. jan. 8. 08:26
 23/29 anonim ***** válasza:
35%
Lófszt! A gyerekeim is ilyenbe járnak (abszolút vallás ellenes vagyok, de itt csak ez az 1 iskola van), azon kívül, hogy az órarendben van bibliaismeret (erkölcstan egyáltalán nincs) és hetente van "áldás", semmiben sem másabb! A gyerekek ugyanúgy bántják egymást, a tanárok (pláne a bibliaismeret (őt hallom a legjobban kintre amíg rájuk várok)) ugyanúgy ordítanak velük, leszólják őket... Plussz mivel egyházi így még a rászorulóknak is ki kell fizetni az étkezést ami az államiban nem is lenne kérdés, hogy ingyenes
2023. jan. 8. 12:27
 24/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenjót kívánok önöknek is viszlát
2023. jan. 8. 17:59
 25/29 anonim ***** válasza:
47%

PityuaPanda te akkora egy bunkó vagy, miért kell neked mindenkibe belekötnöd? Állandóan minden kérdésnél beleállsz mindenkibe. Nem tetszik neki a válaszod,akkor minősîted a helyesíràsát, te nagy keresztény.

Tudod, a való életben volt egy ugyanilyen ismerősöm, hála égnek megszabadultam tőle. Elviselhetetlen. Ne bántsál másokat azért, mert nem jössz ki magaddal.

2023. jan. 8. 20:16
 26/29 anonim ***** válasza:
Csak egy olyan embert ismerek, aki egyházi gimit végzett, de ő egy jó nagy szemét, bunkó.
2023. jan. 9. 11:27
 27/29 anonim válasza:
Huha nem tudom ti milyen katolikus iskolakba jartatok…de en egy nagyon szigoruan katolikus, magas szinvonalu iskolaba jarok es 100% jobb mint az allami gimi. Minden szempontbol.. diakok, tanarok eg es fold a kulonbseg
2023. jan. 9. 23:32
 28/29 anonim ***** válasza:
#26 Én meg sok ilyen embert ismerek, van közöttük mérnök, mentőápoló is meg más ember is. Mind jó emberek. És?
2023. jan. 9. 23:39
 29/29 anonim ***** válasza:

28

És kit érdekelsz? Én csak egy ilyen embert ismerek, leírtam, hogy ő milyen. Mindenki azt kezd az infóval, amit szeretne.

2023. jan. 10. 00:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!