Lehet hogyha egyházi bölcsődébe,óvodába általános és közép iskolába járok akkor az jó hatással lett volna én rám tisztelt felhasználók!?
Hiába vagyok nem normális ott szeretetet kaptam volna és elfogadtak volna ilyennek amilyen vagyok?
Olyannak ahogy vagyok teljes egész hús-vér emberi lényként!?
De kár, hogy ezt már sohasem tudom meg:-(:-s
Egyházi suliban sem lett volna jobb neked. Jobban nem fogadtak volna el ott sem maximum még kevésbé.
Jó pár évig jártam én is katolikus suliba. Annál jobb ateista képző nem nagyon volt. Jártam pár iskolába és azok közül az katolikus suli volt a legrosszabb.
PityuaPanda te akkora egy bunkó vagy, miért kell neked mindenkibe belekötnöd? Állandóan minden kérdésnél beleállsz mindenkibe. Nem tetszik neki a válaszod,akkor minősîted a helyesíràsát, te nagy keresztény.
Tudod, a való életben volt egy ugyanilyen ismerősöm, hála égnek megszabadultam tőle. Elviselhetetlen. Ne bántsál másokat azért, mert nem jössz ki magaddal.
28
És kit érdekelsz? Én csak egy ilyen embert ismerek, leírtam, hogy ő milyen. Mindenki azt kezd az infóval, amit szeretne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!