Felekezet nélküli muszlimok. Kik ők, és mivel másabbak a többi muszlimmal szemben?
Hogy nem nagyon felekezettől függően választják hogy hogyan értelmezik a vallásuk.
Szerintem.
Ahogy az első és második írta, leginkább így kell őket elképzelni. A felekezet nélküli muszlimok nem tartoznak egyik iszlám irányzathoz sem. Egyszerűen csak muszlimnak vallják magukat. Ez olyan mintha én azt mondanám keresztény vagyok, de nem vagyok katolikus se nem protestáns. Ezek a muszlimok is ilyenek. Se nem síiták, se nem szunniták, csak muszlimok. Nem követik a tanokat vagy egyszerűen saját szájízük szerint értelmezik azt.
Elnézést a végén az off-ért, de nem értem Drakula miért lett lepontozva, mer az Al-Káida tényleg egy szunnita pán-iszlamista szalafista mozgalom. Őket semmi féleképen nem lehet felekezet nélküli muszlimoknak nevezni, mert szunniták. Valószínűleg félre értették az emberek és azt hitték a kérdésre válaszól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!