Az elmúlt tíz év során a nyugat-európai országoknak miért nem sikerült muszlimmá tenni Európát?
2012-ben már biztos volt, hogy rövidesen sikerül: https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__egyeb-kerdesek__373..
Ehhez képest pl. Németországban a muszlimok aránya 2008-ban 4% volt, 2020-ban már csak 3,5%.
Meddig kell még várni, mikor lesz Európa muszlim?
Kevés volt az idő. Amúgy nem Németországot fenyegeti az eliszlamizálódás az első körben, inkább Svédországot, Franciaországot. Belgiumot, Hollandiát.
Brüsszel belvárosát azért már felgyújtották a derék marokkóiak...
"Ha így megy tovább a migráció, akkor térjünk erre vissza mondjuk 50 év múlva."
50 éve is ezt mondták mikor tömegesen mentek törökök Nyugat-Európába és mégsem lett Európa muszlim.
Én nem abban láttom a problémát, hogy vannak muszlimok, mert totál leszarom addig amíg nem akarja rám kényszeríteni az akaratát, ez vonatkozik a keresztényekre is. Szerintem sokkal nagyobb probléma az, hogy Törökország küldi az európai mecsetekben az imámot akik Erdogan szócsövei. Nem véletlen, hogy a németorszagi törökök a legnagyobb Erdogan pártiak, konkrétan időzített bombák Németországnak ezeket a törökök. Szaúd-Arabia pedig finanszíroza a mecsetek építését és ők is szigorúan beleszólnak a működésükbe és előszeretettel reklámozzák a vahhábizmust.
A muszlim országok (főleg Erdogan) akik beleszólnak Európa politikájában és eszközként használja a muszlim kisebbségeket, hogy zsarolni tudja az EU-t, sokkal nagyobb gond, mint az, hogy Jürgenek a szomszédja nem Hans Regenkurt, hanem Mohamed.
De kíváncsi lennék rá, hogy a kérdező honnan vette az adatokat, mert amit én találtam 2022-es adat szerint jelenleg Németország lakosság 5.8%-a muszlim:
"A muszlim országok (főleg Erdogan) akik beleszólnak Európa politikájában és eszközként használja a muszlim kisebbségeket, hogy zsarolni tudja az EU-t, sokkal nagyobb gond, mint az, hogy Jürgenek a szomszédja nem Hans Regenkurt, hanem Mohamed."
Erdogan mivel zsarolja a muszlim kisebbségeket felhasználva az EU-t? Az meg természetes hogy a németorszagi törökök között vannak Erdogan pártiak. Kit támogassanak? A japán elnököt? Abban sincs semmi hogy különös hogy Törökország küldi az európai mecsetekben az imámokat. Mivel Európában nincsenek muszlim vallási iskolák ahol imámokat képeznek. Képzeld az egyik budapesti mecsetben is Törökország által küldött imám van. És akkor mi van?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!