Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Valaki kerülhet úgy mennybe,...

Valaki kerülhet úgy mennybe, ha életében drogfüggő volt, de ártani nem ártott masoknak?

Figyelt kérdés
Maradonával kapcsolatban írta egy kommentelő, hogy biztos nem kerülhet mennybe, mert drogozott. Én nem vagyok benne a vallasi dolgokba annyira, de nem emlékszem olyanra, hogy a biblia tiltaná a kabítószerhasznalatot.
2022. dec. 29. 23:20
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván tiltja a kábítószert, mert káros és kifordít, leépít. Ettől fügetlenül önmagában a használata nem egyenes út a pokolba.
2022. dec. 29. 23:29
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

"Nyilván tiltja a kábítószert, mert káros és kifordít, leépít. "

Attól még, hogy valami káros nem biztos, hogy a biblia tiltja. Sok dologról nem beszél a biblia amiről akkor még nem is tudtak pedig manapság lényeges problémák.

2022. dec. 30. 00:12
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem attól is függ, hogy miben halt meg.

Mármint ha drog túladagolásban, akkor mivel saját magának ártott tudatosan gondolom rá lehet fogni, hogy öngyilkosság, és az öngyilkosok elméletileg nem kerülhetnek mennybe, függetlenül attól, hogy másnak nem ártott.

Ha a drogtól függetlenül elütötte egy autó akkor az baleset szóval elvileg igen.

Egyébként nekem az a bajom a Bibliával, hogy ma már mindenki úgy csűri-csavarja, hogy kijöjjön a saját igaza, és sok esetben úgy tűnik, működik is a dolog.

Reinkarnáció elméleti szempontjából is érdekes a kérdés, mert bár tökéletes ember nincs, de befolyásolja-e az esetleges új élet minőségét? Mert ugye a jelenlegi életünk határozza meg, hogy jobb vagy jobb életet kapunk legközelebb, ha jól tudom. Jártasabbak nyugodtan javítsanak ám ki! :)

2022. dec. 30. 00:42
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Kendert, kokaint, varázsgombát isten teremtette, szóval ha ezek közül valamelyiket fogyasztotta akkor nem kerül pokolra.
2022. dec. 30. 01:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!