Lehet végre forralt borozni és szórni a pénzt egymásnak.
Meg jó a dekoráció.
Pont annyira ünneplik Jézust, mint a keresztények a pogány bálványokat.
2022. dec. 26. 17:38
12/43 anonim válasza:
Szerintem csak simán a szeretet ünnepét. És ezzel semmi baj, több nem hivő ismerősöm van.
2022. dec. 26. 18:11
13/43 anonim válasza:
A keresztények miért ünneplik a római szaturnáliát?
2022. dec. 26. 18:33
14/43 A kérdező kommentje:
Végső soron természetesen teljesen rendben van a szeretet ünnepe is, hiszen Jézus Krisztus a szeretetet hirdette. Azonban a karácsony mégiscsak lett valahogy, van tartalma. Ez nem foglalkoztatja a nem hívőket? Kérdezem ezt mindenféle ítélkezés nélkül.
2022. dec. 26. 18:36
15/43 anonim válasza:
Ennyi erővel a keresztények mit ünnepelnek karácsonykor, hisz a szaturnália ünnepe bőven korábbi Jézus születésénél.
2022. dec. 26. 18:39
16/43 anonim válasza:
"Azonban a karácsony mégiscsak lett valahogy, van tartalma."
Ahogyan minden más ünnep is lett valahogyan és nem a keresztényekre vezethető vissza ha elmegyünk az alapokig.
2022. dec. 26. 18:44
17/43 anonim válasza:
Arról szól a karácsony hogy, újra kilehet írni ezt a kérdést. Sőt a húsvét is erről szól és a többi ünnep is.
2022. dec. 26. 18:45
18/43 anonim válasza:
Kedves kérdező én irtam a 12-est és nem n em foglalkoztat 1 vallástalan nem hivőt, ők a szeretet az együttlét miegyebet élik meg csak nem úgy mint mi vallásosok. Ennyi a nem vallásosak is értik azt hogy szeretet ünnepe stb.
2022. dec. 26. 18:52
19/43 anonim válasza:
"Ahogyan minden más ünnep is lett valahogyan és nem a keresztényekre vezethető vissza ha elmegyünk az alapokig."
Pl. a te névnapod mire vezethető vissza, ha elmegyünk az alapokig?
2022. dec. 26. 18:58
20/43 anonim válasza:
"Pl. a te névnapod mire vezethető vissza, ha elmegyünk az alapokig?"
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!