Ha Jézus az Isten fia, több fia vagy lánya nem lesz, lehet neki, csak egy?
Figyelt kérdés
2022. dec. 21. 09:31
2/7 anonim válasza:
Mi leszünk a gyerekei, de mi fogadott gyerekei leszünk.
3/7 anonim válasza:
#2 Istennek nincsenek fogadott gyermekei! Mindenki, aki az Ő gyermeke, az Tőle született.
4/7 anonim válasza:
1Amikor anyja és rokonai odaértek, kint maradtak, beküldtek érte és hívatták. 32Sokan ültek körülötte, szóltak neki: „Anyád és testvéreid kint vannak, és keresnek.” 33Így válaszolt: „Ki az én anyám és kik az én testvéreim?” 34Aztán végighordozta tekintetét a körülötte ülőkön, s csak ennyit mondott: „Ezek az én anyám és testvéreim! 35Aki teljesíti az Isten akaratát, az az én testvérem, nővérem és anyám.”
5/7 anonim válasza:
A muszlimok szerint Jézus egy avatar volt.Egy emberi test egy felsőbbrendű tudat számára,amíg ideiglenesen a földön tartózkodott.Szerintem csak maszlag,óriási felhajtás egy kivégzett különc fickó körül...
6/7 anonim válasza:
Lehetni nyilván lehetne, csak épp a sztori szerint nem volt.
7/7 anonim válasza:
Ha kezdetben csak isten volt nem értem, hogyan lehetnek mások is. Van egy égő mécses, meggyújtok vele egy másik mécsest. A láng ugyan az vagy az már másik láng? Hogy akarjátok még ezt meg csűrni csavarni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!