Azt hallottam, hogy Isten nem ugyan az az Isten mint aki az anyagot teremtette. Elvileg az emberek fénylények voltak de ez a másik isten vagy démon belenyúlt a kozmoszba és anyagot hozott létre és csapdába csalta ezeket a fényeket mert irigy volt. És ezért vannak emberek. Avatara ezt állítja(a youtubon vannak videói).
Meg persze azt is mondja Avatara, hogy az anyag eleve rossz és csak ennek az anyagi istennek a műve.
2022. dec. 12. 10:53
2/10 anonim válasza:
Nem, nem igaz.
"Minden általa lett, és nála nélkül semmi sem lett."
2022. dec. 12. 11:09
3/10 anonim válasza:
Tudom miről beszélsz, ez bizonyos gnosztikus vallásokban van. Az ottani isten Jaldabaoth, egy gonosz lény aki megteremtette a materiális világot, és fogva tartja a lelkeket abban.
Természetesen a tradicionális keresztény egyházak nem hisznek ebben.
2022. dec. 12. 11:23
4/10 anonim válasza:
Azathoth életkora megegyezik az univerzuméval (vagy meghaladja azt). A normális téridőn túl, a mindenség középpontjában él.
2022. dec. 12. 11:30
5/10 anonim válasza:
Azathoth maga az univerzum, nem? Ő álmod mindent, és ha véletlen felébred akkor szevasz.
2022. dec. 12. 11:35
6/10 NTBS válasza:
Szerintem nem igaz. Egy Isten van.
2022. dec. 12. 13:14
7/10 Túlélő válasza:
Nem éri meg mert isten egy rossz valami, vagy valaki, vagy mit tudom én hogy milyen lény, aki elveszi az emberek szeretteit és örök szomorúságot és fájdalmat,bánatot ad nekik. Ő a felelős azért a sok védtelen ember haláláért akik a Covidban meghaltak, Ő döntött róluk. Az lenne a normális ha nem lenne betegség, halál. Örökké élnénk a szeretteinkel.Írta-Túlélő
2022. dec. 12. 18:05
8/10 anonim válasza:
Ez az Avatara egy baromi nagy vicc úgy ahogy van.
Az "előadásain" elhangzott információknak jó ha a negyede igaz és az is ki van forgatva vagy legalább egy kicsit módosít rajta.
Leginkább erre akkor jöttem rá mikor elolvastam Dr. Szalai András egyik Avatara előadására reflektáló írását.
A végzettségeit is összevissza hazudozza azt állítja, hogy teológus, hittudós, doktorált történést meg persze egyiptológus de hivatalosan erről semmit nem lehet olvasni csak, hogy 1,5 évet járt az ELTE-n.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!