Vallás kategóriában mostanában sokkal kevesebben válaszolnak, mint korábban? (Pl 1 vagy 2 évvel ezelőtt.)
Igen, kevesebben valaszolnak.
Szerintem azert, mert a kerdesek nagy resze unalomuzesbol, esetleg provokaciobol szuletik es komolytalan.
Ha megnezed, 10-bol egy kerdesnek van igazan ertelme.
Pl. lehet valaki zsido vallasu es a szufizmus kovetoje egyszerre?
Mibol gondoljatok, hogy Adam es Eva bune nem fertozte meg a mennyorszagot?
Csomo kerdes, hogy Jezus korul volt-e metelve, szereti-e a heavy metalt? Ha a judaizmus tiltja a gyilkossagot, miert oltek meg Jezust? Ha Jezus a zsido hitet hirdette volna es rabbi lett volna, akkor most a zsidok tisztelnék? Jezust azert utaljak a zsidok, mert szembement a nepevel? Ha leharaptam egy bordarabot a szamrol es lenyeltem, akkor megtortem a bojtot? Kik vannak beirva az elet konyvebe es hogy lehet oda bekerulni? A szexboltokat a satan uzemelteti vagy hazas keresztenyek jarhatnak oda? Ha nem tartozom semmilyen vallashoz es nem vagyok megkeresztelve, akkor nem lehet vallasos temetesem sem? A keresztenyek a Vatikan beepitett emberei?
Ez csak az elmult 2-3 nap, es szinte semmi, amire ertelmes valaszt lehet adni. Nem valodi kerdesek.
"Isten szokott kerdeseket olvasni itt?"
Ma ez van, es kiemelve.
Köszönöm szépen a válaszokat.
Vannak biztosan olyan kérdések is, amelyekről a kérdező azt gondolja, hogy milyen humoros, de én komolyan szoktam kérdezni és alig jön válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!