Érzett már ilyet valaki? Hogyan hívta elő könnyen ezt az érzést?
Kedves Kérdező!
Nagyon jó, hogy keresed az Istent, és vágysz a személyes kapcsolatra vele.
De!
Nem testi, fizikai érzések kellenek ahoz, hogy az Istennel ápolj kapcsolatot.
Persze a kereszténységben a test szerint való gondolkodás a népszerű, de ez sajnos helytelen!
Ezzel a gondolkodással sajnos becsapják saját magukat.
Ha te is ezt követed, akkor te is saját magadat csapod be és nem kerülsz lelkileg közelebb az igaz Istenhez.Ez egy nagyon fontos dolog, ez üdvösség kérdése.
Én 5 éve kutatom az Isten igazságait, tanulmányozom Isten szerinti módszerrel a Bibliát és a keresztény tanok, vallások teológiái teljesen ellentmondanak az Isten igazságainak.
Pl. nem magyarázzák el egyik egyházban sem, hogyan kell értelmezni az írott igazságot(igét), hanem saját elméjükből, saját gondolkodásuk szerint értelmeztetik és sajnos ennek negatív következnénye van.
Ha érdekel és feltett, eltökélt szándékod az Istennel valódi kapcsolatot ápolni, tehát jóviszonyba, baráti viszonyba szeretnél kerülni vele, hogy a hamarosan lezáródó korszakunk végén, Isten ki tudjon menteni a pusztítás alól téged is, akkor írj privátban és segítek neked abban, hogy igazságban járj és ne pedig a vallási vezetők hamis, féligaz tanaiknak áldozatává válj.
Üdv.
Én is éreztem hasonlót fiatal koromban, amikor Nagymamám meghalt és sokat gondoltam a halálra. Édesanyám Katolikus volt így én az ölelés érzetében Szűz Máriát véltem. Évekkel később, mikor többet megtudtam és megismertem Jézusról egy alkalommal őszintén alázatos megtört szívvel vallomást tettem személyesen Jézusnak. Megvallottam és megbántam Neki a bűneimet. Kértem, hogy költözzön az életembe a szívembe, hogy mindenkor velem legyen, mert szükségem van Ő rá. Elfogadtam Őt IStenemnek, személyes Megváltomnak és Uramnak. Akkor Jézus valóban belémköltözött, eltöltött és betöltött az Ő megszabadításával, önzetlen, feltétel nélküli, személyválogatás és ítélkezés nélküli szeretetével és a bűneim megbocsátásával. Sírva imádkoztam a bűnbánat és egyben a megszabadulás, megbocsátás és megszabadulás miatt.
Azóta Szellemben, tudatban, lélekben és szívben van jelen bennem Isten. Érzelmek, főleg a testre ható érzelmek csalókák, becsapósak és félrevezetőek lehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!