Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerintetek mi a legvisszatasz...

Szerintetek mi a legvisszataszítóbb a tudományban és az evolució elméletben?

Figyelt kérdés
Szerintem az, hogy Istent a véletlennel helyetesítik

#Evolúció elmélet
2022. dec. 3. 15:25
1 2
 11/11 Pombe ***** válasza:
91%

@Kérdező: "Szerintem az, hogy Istent a véletlennel helyetesítik"

Ne kreacionista zagyvasághelyekről, hanem szakmailag preferált tudományos értekezésekre mutatva támaszd alá ezt a megállapításodat. Addig ezt én így eléggé visszataszítónak tartom... bocsika... :/

Akkor most egy kicsit más...

Mondjuk, át kell kellned gyorsan egy folyón, és csónakod van, de lapát nincsen hozzá. Nem esel kétségbe, mert a parton nagy erdő van, tele letört faágakkal. Nekiállsz kutatni, és idővel a sok-sok faág közül kiválasztod azt az egyetlen egyet, ami a leginkább illő lehet lapátként a csónakhoz, és... stb.

1. kérdés:

Szerinted minden letört faág véletlenszerűen egyedien eltérő formájú az erdőben?

2. kérdés:

A válogatásod is a faágak között véletlenszerű volt?

3. kérdés:

Szerinted, ha minél több az erdőben letört faág, és minél több időt szánsz a kutatásra, akkor annak az esélye is nő, hogy egyre tökéletesebb csónaklapáthoz hasonló faágat találj?

2022. dec. 14. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!