Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jobb lenne a világ szerintetek...

Jobb lenne a világ szerintetek, ha a kereszténység is tiltotta volna az alkoholt, mint az iszlám?

Figyelt kérdés

Rengeteg keresztény ország van, ahol hatalmas probléma az alkoholizmus: Magyarország, Oroszország, Anglia, Svédország, Finnország stb.

Ha a kereszténység az iszlámhoz hasonlóan megtiltotta volna az ivást, most nem lenne ez.

2022. nov. 24. 18:28
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
0%
Minden vallás terjedni akar te féleszű. Persze nem mindegy hogy békésden vagy erőszakkal. Az iszlám békésen terjed.
2022. nov. 25. 20:23
 32/42 anonim ***** válasza:
100%
Hát békésen se terjedjen.... Pl leszaporodni a többieket, nem fair.
2022. nov. 25. 21:17
 33/42 anonim ***** válasza:
0%
Az hogy te félsezű vagy és nem kellesz senkinek nem a muszlimok hibája. Mondjuk az olyan mint te jobb is ha nem szaporodik. Ateista szakszóval evolúciós zsákutca vagy :)
2022. nov. 25. 21:20
 34/42 anonim ***** válasza:
100%
Én már szaporodtam, de mondjuk te egyre jobban lejáratod a muszlimokat, az nem baj? Végülis csináld csak, jobb ha minél többen tudják hogy azért csak ez a célotok valahol a szívetek mélyén. Tudom én hogy neked ez milyen romantikusnak tűnik, hogy jajdekishelyesen terjeszkedtek, de hát lebuktok állandóan. Jó végülis ez már évek óta köztudomású.
2022. nov. 25. 21:39
 35/42 anonim ***** válasza:
100%
Ne itt terjeszkedjél, megjegyzem otthon se, mert idegesítő hogy aztán ide akartok jönni tömegesen.
2022. nov. 25. 21:42
 36/42 anonim ***** válasza:
0%
Az olyan féleszűek mint te még mindig beveszik hogy jönnek a muszlimok és terjeszkednek hogy elfoglalják Európát :) Egyébként meg nem te mondod meg ki hova mehet vagy hogy ki miben hihet. Ez megvan? :)
2022. nov. 25. 22:02
 37/42 anonim ***** válasza:
100%
Na mi van visszaszívnád :) Nem lehet sajnos már, leírtad, tudod, az internet nem felejt :) Én nem mondhatom meg, de te megmondod helyettem, hogy mire kell odafigyelniük az embereknek. Én csak kihoztam belőled.
2022. nov. 25. 22:05
 38/42 anonim ***** válasza:
51%
Mit? Azt hogy minden vallás követője azt akarja hogy terjedjen a saját vallása? Mivel féleszű vagy ez számodra lehet új információ de normális emberek tisztában vannak ezzel és ez nem elfoglalást jelent.
2022. nov. 25. 22:44
 39/42 anonim ***** válasza:
100%
Miért akarja a vallás hogy terjedjen az övé? A többi nem jó, nem tetszik hogy sokféle van? Minek az neked hogy még terjedjen az iszlám? Már így is épp eleget terjedt. Szerintem meg ne terjedjenek a vallások, de ha muszáj akkor egyenlően, kivéve a kannibalizmust, mert az semennyire ne terjedjen. Ja és nem ér sunyi módon terjeszteni! Pl 20 gyerek aztán átpasszolni ide. Jó lesz nektek is az a max 2-3.
2022. nov. 25. 23:24
 40/42 anonim ***** válasza:

Tuti vagyok benne, hogy nem. Háttérbe szorult volna, ebből kifolyólag gyógyászati célra se használták volna fel soha, ami rengeteg életet követelt volna. Főleg a szenyezett víz és kórokozók miatt az alkohol inkább használt mint ártott a történelem során.

Az alkoholizmus reális veszély és mindent túlzásba lehet vinni, de az éremnek két oldala van. Ennyi erővel tiltsuk be a cukrot meg a csokikat, mert az meg elhízáshoz vezet, ami komoly egészségügyi problémákat generál.

2022. nov. 26. 07:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!