Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Keresztények mit gondoltok...

Keresztények mit gondoltok erről a halálközeli élményről?

Figyelt kérdés

Az interneten most nagyon elterjedtek a Dobronay László féle halálközeli élményes videók, cikkek, így én is beléjük botlottam. Először csak egy átlagos halálközeli élménynek tűnt de feltűntek benne nagy ellentmondások a szentírással, és más halálközeli élményekkel is. Pl. Reinkarnációban hisz, Dobronay. Szerinte az emberek magukat váltják meg (nem Jézus) ,évmilliók alatt, az ember csak egy állat, ő maga több előző életét is látta. Volt gazdag, szegény, jairus lánya, dél amerikában élt stb.

[link]

ebben a cikkben rövidebben le van írva. Előző életeit mondja el.

Mit gondoltok erről a beszámolóról? Nem igazán tartom hitelesnek.

Köszönöm a választ

2022. nov. 22. 09:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nos annyi bizonyos hogy létezik a halálközeli élmény azaz "élet az élet után" "élet a halál után" stb. Ebben én nem kételkedem! Sok ilyen beszámolót olvastam és láttam videon. Hiszem, hogy mindegyikük őszintén igazat vallott ahogy azt ő maga megélte. Láttam, hogy az alapok szinte ugyanazok. Aztán az odaát töltött időtől függően vannak eltérések a megtapasztalásokban. Így nehéz igazságot tenni, főleg azok számára, akik még nem tapasztalták meg a halálközeli élményt. Ráadásul máshogy élik meg a hitetlenek, akik csak fényLényt tapasztalnak meg. Megint más, akik hívőként élik meg és és felismerésük van és meglátják Jézust. Megint máshogy élik meg, akik megjárják a poklot pl. öngyilkosok és onnan jönnek vissza. stb. Röviden semmi biztosat nem tudunk!!!
2022. nov. 25. 19:25
 12/12 anonim ***** válasza:

"annyi bizonyos "

"Ebben én nem kételkedem!"

Maradjunk annál, hogy így hiszed.

Rengeteg ilyen van elöző élettel is. De hozhatnánk példának az spirituális beszámolókat is ahol egy természetben elvégzet szertartásnál tapasztaltak erőhatásokat és sok mást.

Mind őszintén igazat valja. De egymást kizárják.

2022. nov. 25. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!