Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Megérkezett a Messiás?

Megérkezett a Messiás?

2022. nov. 21. 09:59
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
33%
Inkább az antikrisztus...
2022. nov. 21. 10:20
 2/16 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
40%

Nem hinném a zsidoknál a messiás olyan aki igy felszabaditja a zsidokat és létre hozza izraelt.

Késett egy kicsit.

2022. nov. 21. 10:21
 3/16 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
3%

1-es.

Az is olyan aki egy új birodalmat alkot, és viszályt szit.

Ez az alak nem ugy nézki.

Plusz se 9 feje, 17 szarva nincsen. Homlokán a 666-tal.

2022. nov. 21. 10:22
 4/16 KZitus ***** válasza:
46%

Szia

Ezt írja a Biblia:

Jelenések 12:1,5, 10

És nagy jel volt látható az égben: egy asszony a napba volt öltözve, a lába alatt ott volt a hold, fején pedig 12 csillagból álló korona,...Az asszony fiút szült, igen, egy fiúgyermeket, aki vasvesszővel fogja terelni az összes nemzetet. És a gyermekét elragadták Istenhez és az ő trónjához. Hallottam, hogy egy hang ezt mondja hangosan az égben: „Isten most hozta el a megmentést, ereje diadalmaskodott, a királysága létrejött, és Krisztus hatalomra jutott, mert ledobták testvéreink vádlóját, aki éjjel-nappal vádolja őket a mi Istenünk előtt."

János apostol kapott egy látomást, mely jelképekben mutatta be ezeket az eseményeket. Képzeld el a következőt: János tanúja annak, amint egy „nagy jel” tűnik fel az égen. „Egy asszony” – Isten szellemteremtményekből álló szervezete az égben – várandós, és fiúgyermeket szül. A Bibliából megtudjuk, hogy ez a jelképes gyermek hamarosan „vasvesszővel fogja terelni az összes nemzetet”. Ám a gyermeket a születésekor elragadják „az Istenhez és az ő trónjához”. Majd egy harsány hang ezt mondja az égben: „Most lett meg a megmentés, az erő és a királyság a mi Istenünktől, és az ő Krisztusának hatalma”

János a messiási Királyság megszületéséről kapott látomást. Ez nyilvánvalóan dicsőséges esemény volt, de nem mindenki örült. Sátán és a démonai háborút folytattak a hűséges angyalok ellen, akiknek a vezetője Krisztus. Mi lett a kimenetele ennek a háborúnak? Ezt olvashatjuk: „Levetették. . . a nagy sárkányt, az őskígyót, akit Ördögnek és Sátánnak neveznek, aki az egész lakott földet félrevezeti; levetették őt a földre, és az angyalait is levetették vele együtt” Jelenések 12:7, 9.

Igen, az egekben már uralkodik Krisztus, vagyis amit évezredek óta kérünk, "legyen meg az akaratod mint a mennyben így a földön is" első része már teljesedett. Hamarosan itt a földön is megkezdi az oly annyira várt, és kért áldásos uralkodását itt a földön is. De ehhez meg kell semmisítenie Sátán engedetlen, gonosz, sok sok fájdalmat okozó földi rendszerét.

2022. nov. 21. 11:47
 5/16 anonim ***** válasza:
16%
Igen, már eljött, 2016-ban meg is nyerte a választásokat, de 2020-ban megint Barabást választották...
2022. nov. 21. 11:51
 6/16 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:

Miért vagyok le pontozva?

Bibliai alapon nem lehet ez az anti krisztus.

2022. nov. 21. 12:00
 7/16 anonim ***** válasza:

#6 Az, hogy nem úgy néz ki, még nem bizonyít semmit. A kinézete is megtévesztő lesz, és sok emberben bizalmat kelt, erről is volt szó.

Az pedig, hogy még nem alakított birodalmat, vagy szított viszályt, hát még van rá ideje bőven. Lehet, hogy nem ő az, de lehet, hogy igen, viszont az érveid alapján elhamarkodottan ítélsz.

2022. nov. 21. 12:09
 8/16 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:

Te is.

Meg jelenik egy alak aki messiásnak hivja magát, és rögtön azt hiszed hogy ő az antikrisztus.

De hány ilyen volt már?

És elpusztitották a világot?

Nem.

Vagy alapitottak egy vallást ami máig él, vagy öngyilkosok lettek.

2022. nov. 21. 12:12
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
#8 Nekem nem úgy tűnik, hogy ő hívja magát annak, hanem a körülötte lévők hiszik ezt róla, mint a videóban is látszik, ő maga elég szerénynek tűnik. Légyszíves, azért értelmezni is próbáld, amit írtam, mert én azt mondtam, hogy lehet ő az, de lehet hogy nem, én inkább nem ítélek elhamarkodottan, de nem is zárom ki a lehetőségét.
2022. nov. 21. 12:25
 10/16 anonim ***** válasza:

Egyébként aki jól tud angolul, annak ezt is érdemes megnéznie ugyanerről a személyről, itt elmagyarázzák, hogy már a náluk elvárt 5 csodát is megcsinálta.

https://www.youtube.com/watch?v=LFCqULKxxz8

2022. nov. 21. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!