Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Történt már veletek valami...

Történt már veletek valami megmagyarázhatatlan, ami azt jelentette, hogy létezik Isten?

Figyelt kérdés

A mai napig tisztán emlékszem, amikor megjelent előttem gyermekként Szűz Mária.

Nem képzeltem, nem csak én láttam.

Számomra egyértelmű, hogy igenis vannak!

2022. nov. 20. 02:01
 1/6 anonim ***** válasza:
75%

Nem.

Ha pl. azt hinném, hogy Szűz Máriát látom, összevetve mindazzal, amit a kereszténység istenéről tudok, sokkal valószínűbbnek tartanám, hogy csak hallucinálok.

2022. nov. 20. 02:19
 2/6 anonim ***** válasza:
83%

Az a baj, hogy a Biblia nem ír soha ilyen jelenésekről, max ha próféta vagy.

De akkor meg kellene üzenetet kapnod.

Meg azt sem tudod hogyan nézett ki Szűz Mária.

2022. nov. 20. 04:19
 3/6 anonim ***** válasza:
40%
Igen, történt. Hosszasan sorolhatnám, de csak egyet írok le. Gyerekkoromban a szüleim nagyon szigorúak voltak, rengeteget stresszeltem az iskola miatt. Sokszor feküdtem le úgy aludni, hogy szabályosan görcsölt a gyomrom. Egy ilyen alkalommal imádkozni kezdtem, mert már úgy éreztem, nem bírom tovább. És egyszer csak melegséget és megnyugtató érzést éreztem, mintha valaki átölelt volna, nem tudom megmagyarázni, de teljesen megnyugodtam, elmúlt a gyomorgörcsöm és el tudtam aludni. Persze, most jöhet a duma, hogy ez nem az volt stb. Nem érdekel. Sajnálom azokat, akik nem kapnak soha semmilyen jelet, de ez rám nincs befolyással. Egyébként sem kell Szűz Mária megjelenésére várni, elég körülnézni a természetben, a világban.
2022. nov. 20. 05:03
 4/6 anonim ***** válasza:
6%
Én gyakran látom őt, megjelenik nekem imádság közben. Ennél több bizonyíték nem is kell.
2022. nov. 20. 07:33
 5/6 anonim ***** válasza:
53%
Igen.
2022. nov. 20. 15:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem.
2022. nov. 20. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!