Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerintetek észre venni azt a...

Szerintetek észre venni azt a misén amire eljárok hogy értelmi fogyatékos vagyok?

Figyelt kérdés
Nem találom hol ültem ostya osztás után,elfelejtem bevenni az ostyát,félrebeszélek ima mondása közben és mindig túlzottan zavart vagyok.Nem szeretem ha túl sokan ülnek a közelemben mert szoc.fóbos vagyok.Remélem a papok észre veszik és nem haragusznak meg érte.
2022. nov. 6. 18:36
 1/7 anonim ***** válasza:
80%
Ajánlom hogy nyelvre kérd az ostyát, így elkerülve hogy elfelejted megenni és az énekeket, válaszokat pedig mond csak halkan. Ha belekavarodsz jobb ha nem te vagy a leghangosabb a templomban neked is és a többienek is. Érdemes olyan helyet keresned amit könnyebben megjegyzel, tehát első vagy utolsó sor és mindig a szélén. Így talán egyszerűbb.
2022. nov. 6. 18:55
 2/7 A kérdező kommentje:
Kösz szépen.
2022. nov. 6. 19:48
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a papok tudjak, tanuljak is meg tapasztalatuk is van.

Gondolj bele, sok idos ember sem talal vissza a helyere vagy belezavarodik a dolgokba. Biztos tudjak es nem itelnek el.

2022. nov. 6. 19:54
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek #3-mal, szerintem tudják, látják. De amúgy gondolom a helyi templomba jársz általában, szóval akár beszélhetsz is erről négyszemközt a plébánosoddal, biztosan megérti majd.
2022. nov. 6. 22:43
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Hozzánk is szokott járni egy sérült. Nyilván feltűnő, de amúgy senki nem nézi ki. Hangosan mondja a válaszokat, de hát ő ilyen.
2022. nov. 7. 10:13
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Most miért vagyok attól sérült? Sérült a nénétek :D
2022. nov. 7. 11:32
 7/7 anonim ***** válasza:
Csak vicc amúgy a nénétek szó :D
2022. nov. 7. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!