Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Tegnap becsengettek hozzám...

Tegnap becsengettek hozzám Jehova Tanúi, mit lett volna érdemes tennem?

Figyelt kérdés
Én illedelmesen közöltem velük, hogy épp főzök, szóval erre nem érek rá. Viszont agnosztikus ateistaként megpróbálhattam volna megmagyarázni a koncepciómat ezzel kapcsolatban. Érdemes lett volna vitába szállnom velük, vagy ez így felesleges?
2022. nov. 6. 07:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
33%
Igen érdemes. Engem speciel érdekel, hogy egy ateista mit gondol a világról. És amúgy senki sem akar téged meggyőzni, pusztán elmondjuk, hogy mi miben hiszünk, az, hogy te azzal egyetértesz-e, vagy nem az a te álláspontod és ezt tiszteletben kell tartani.
2022. nov. 10. 12:05
 12/16 IstenGyermeke1 ***** válasza:
48%

Katolikusként válaszolok.

Az a felekezet tömör hülyeség, kiforgatja a Bibliát, megnyírbálha és pontatlanul fordítja le. De a Tanúknak nem csak Tanúkkal szabadna érintkeznie, hiszen azt vallja, hogy aki nem az ő felekezetük tagja, az a Sátán csicskája, és miatta eljön az apokalipszis?

2022. nov. 10. 16:27
 13/16 qkker1 ***** válasza:
100%

"vagy nem az a te álláspontod és ezt tiszteletben kell tartani."

Ez elég hiteltelen egy tanútól, qrvára levakarhatatlanok vagytok!

2022. nov. 10. 17:00
 14/16 anonim ***** válasza:
42%
13-mas Szerinted minden ember ugyanolyan? Van, aki tiszteletben tartja, van, aki nem. Pár rossz példa alapján akarsz megítélni mindenkit? Biztosan van olyan ismerősöd, akivel kellemesen lehet beszélgetni, de van olyan, aki beléd fojtja a szót és állandóan kellemetlen témákat hoz fel. Ez utóbbi alapján azt gondolod, hogy az egész családja, rokonsága is hasonló beszélgetőpartner? Nyilván nem. Ez is ugyanolyan. De az ő nevükben is elnézést kérek, ha kellemetlenséget okoztak.
2022. nov. 10. 19:14
 15/16 qkker1 ***** válasza:
Hiába mondom, hogy nagyívben kerüljetek el, akkor is jöttök állandóan, pedig elméletileg fel kellene írnotok, hogy nem vagyok kíváncsi rátok! Úgyhogy nem csak egy tanú alapján ítélkezek, nem mellesleg az oldal is tele van azzal, hogy mennyire levakarhatatlanok vagytok!
2022. nov. 10. 19:44
 16/16 anonim ***** válasza:
62%
Kerüld az agymosásaikat!
2022. nov. 11. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!