Autista zsidókkal hol lehet találkozni?
Szerintem ott, ahol nem autista zsidókkal is.
A Mazsihisz-nek egyébként van több Facebook csoportja is, érdemes lenne velük felvenni a kapcsolatot.
Ha viszont az autizmus lenne a lényeg, akkor vannak tematikus blogok, illetőleg ajánlom szíves figyelmedbe Arthur Fleischmann: Carly hangja című könyvét.
Az autista lányáról szól, aki szintén írt személyes tapasztalatokat a könyvben, hogy hogy találta meg a hangját a külvilág felé (nem is akárhogy!), illetve, hogy a vallás hogy jelent meg az életében, miközben a szakemberek feltételezéseire sorra rácáfolt.
Amúgy érdekes könyv.
Nekem a kettő keresztmetszete kellen csak. Tehát aki autista ÉS zsidó.
Ilyen csoport nincs esetleg?
Kifejezetten ilyet nem találtam, ami persze nem jelenti azt, hogy nincsenek, de mivel a kettő nem függ össze, gondolom ha benne is vannak csoportokban, külön kezelik az autizmus és külön a hitéleti kérdéseket.
Nem tudom, hogy mit szeretnél, de érdemes lenne felvenni a kapcsolatot a Mazsihisszel, vázolni a problémát, hátha tudnak segíteni.
Lehet, hogy nem lesz nagy csoport, de hátha össze tudnak kapcsolni pár emberrel.
Betéréssel kapcsolatban szeretnék pár dolgot kérdezni, mert nem tudtam korábban beilleszkedni zsidó közösségekbe. (Próbáltam.)
Egyelőre várok, hátha itt akad valaki aki tudna segíteni. A társas kapcsolatok/kommunikáció nagyon nem az erősségem.
Értem.
Sok sikert hozzá! Remélem, találsz valakit, aki érdemben is tud segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!