Hívők! Szerintetek Pontius Pilátus a mennybe került vagy a pokolba?
9es,
Látom, nem érted. A paradicsomnak nevezett hely/állapot maga a halál, öntudatlanság, nincs benne semmiféle csinálás, ez a sheolnak az egyik része. Annyi a megkülönböztető jellemzője, hogy ezen a helyen az igazak várják a feltámadást.
A "többség" véleménye pedig többnyire nem az igazság felé tendál, mivel a "többség" jellemzően közepes vagy gyenge képességű egyénekből áll (statisztikailag), így ezzel nem érdemes foglalkozni.
Valakibe aztán szorult bőven egoizmus :)
Mr. nagy képességű egyén
12es,
Csupán tapasztalat és gyakorlatiasság. Pl. azt is lehet tudni, hogy a gúnyolódás és személyeskedés általában az ismeret hiányát igyekszik kompenzálni.
Amúgy egy szóval sem mondtam, hogy én ne a közepesek vagy gyengék közé tartoznék, csak annyit állítottam - reagálva a te "többségi véleményre" hivatkozásodra - hogy legalább annyit sikerült már megértenem a világból, hogy a sokaság nem jelent automatikusan igazságot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!