Hívők! Szerintetek Pontius Pilátus a mennybe került vagy a pokolba?
Vajon hogyan volna jelenleg bárki is akár a mennyekben, akár a pokolban/tűztóban, amikor az alábbi esemény még nem történt meg:
"Mivelhogy rendelt egy napot, melyen megítéli majd a föld kerekségét igazságban egy férfiú által, kit arra rendelt"
Vagy azt gondoljátok, hogy az Isten igazságos ítélet nélkül tesz embereket ide vagy oda? Mit fog akkor a Felkent megítélni? Kicsodák a bárányok és kecskék, akiket különválaszt? Mire kapott az Istentől hatalmat?
Gondolom úgy, ahogy a jobb lator is már aznap Krisztussal volt a mennyben.
6os,
Tehát a Felkent már azelőtt járt a mennyben, hogy három nappal később feltámadt volna, és az asszonyoknak tett kijelentése szerint megjelent volna az ő Istene és Atyja előtt.
"Monda néki Jézus: Ne illess engem; mert nem mentem még fel az én Atyámhoz; hanem menj az én atyámfiaihoz és mondd nékik: Felmegyek az én Atyámhoz és a ti Atyátokhoz, és az én Istenemhez, és a ti Istenetekhez."
És vajon mit csinált ott, csak beugrott körülnézni, majd visszafeküdt a sírbarlangba?
Te így gondolod, a többség meg nem így.
Amúgy mit csinált Jézus a paradicsomban? Csak beugrott körülnézni, majd visszafeküdt a sírbarlangba?
Látod, a te nézetedre is fel lehet tenni ezt a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!