Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Magunkhoz nyúlás bűn?

Magunkhoz nyúlás bűn?

Figyelt kérdés
Házasság elött ugye nem lehet szexelni, de magunkhoz se lehet nyúlni? Most volt az első alkalmam (nem vagyok kicsi, csak eddig nem próbáltam) és annyira furdal a lelkiismeret.

2022. okt. 24. 21:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
73%

Miért is szóltál hozzá ehhez a kérdéshez, ha nem vagy hívő? Nem veszed észre, hogy nem neked szólt a kérdés? A Biblia alapján bűn, és neked kereken nulla közöd van ahhoz, hogy ki mire építi az életét.

2022. nov. 19. 16:34
 12/16 anonim ***** válasza:
12%

Bárcsak ez lenne a legnagyobb problémám az életben. Baszki ha érdekel téged a Biblia, ha csak mész előre minden gondolkodás nélkül fejjel a falnak, csináld.

Isten minden bizonnyal azért nyírta ki épp a fél családom, teszi szívbeteggé az apám és rákossá a húgát, mert mind maszturbáltak. Csernobil azért robbant fel okozva ezzel a mai napig egyre több és több daganatos betegséget, halált főleg a kisgyerekek körében, mert ők is és Gyatlov is maszturbáltak. A legtöbb Down-kóros kisbaba is azért születik, mert maszturbáltak. Iránban azért ítélik halálra a melegeket, a madaram azért múlt ki, a barátnőm azért lett megerőszakolva, sőt, az ukrán civileket is azért erőszakolják az ukrán katonák és azért érkeznek nincstelenül, ruha és étel nélkül Magyarországra, mert mind-mind maszturbáltak.

Nem is értem. Vallásos vagy ugye? Ha már mást nem csinálsz, imádkozz hogy vége legyen a háborúnak, a covidnak, adj hálát, hogy vannak akiket szerethetsz, akik szeretnek és hogy egészséges vagy. Kicseszett mód idegesít, hogy a vallás csak a gyűlöletkeltésre jó, az elégedetlenkedésre és össze van mosva a fidesszel, ezzel a sok perverz, pedofil politikussal. Igazi hívő és istenfélő vagy? Akkor ne lamentálj hülyeségeken. Épp elég elkeserítő, hogy ezt külön mondani kell.

Nekem minden családtagom emlőrákos volt, sanszos, hogy én is az leszek, de tudod mit?

Maszturbálok. Nem érdekel semmi, az se, ha tényleg létezik ez a sok hülyeség és a pokolra kerülök. Majd segíteni fogom az öngyilkosokat a tisztító f.szomban, és azt a sok-sok lelket, akiknek az életét megkeserítették a rossz családi körülmények és ezért lezüllöttek. Annak az Istennek, aki ezért elítél embereket, én nem asszisztálok. Worship that? Never!

Köszi Biblia :)

2022. nov. 19. 21:05
 13/16 anonim ***** válasza:
63%

Isten nem nyírta ki a családodat, és semmi köze nincs a maszturbálásnak azokhoz, amiket írtál. Isten végtelenül szeret téged. Olvasd el az egész Bibliát, és ismerd meg rajta keresztül azt az Istent, akiről beszélsz. Ki fogja neked jelenteni magát, ebben biztos vagyok. Ha keresed, megtalálod. Ő maga mondta: aki zörget, annak megnyittatik. Tedd próbára! Igazságot szeretnél, ugye? Ő azt mondta, hogy Ő maga az út, az igazság és az élet. Szomjazol a teljes életre. Ő azt mondta, aki szomjazik, menjen Őhozzá. Aki az Ő vizéből iszik, soha többé meg nem szomjazik. Sok ember elveszettnek érzi magát, Ő viszont azért jött, hogy megtalálja, ami elveszett és megtartsa azt.

Kérdésedre válaszolva, nem vagyok vallásos. Sőt, ellenzem, hogy kötelező jellegű szabályokat csináljunk a hitből. Ellenzem a törvénykező, ítélkező, kétszínűséget. Képzeld, a Bibliában is negatívumként szerepel a vallásosság. Éppen ezért én sem hiszek ezekben. Én csak hívő vagyok, aki 100%-ra biztosan tudom, hogy Isten téged már szeretett és ismert az idők kezdete előtt, és odaadta érted az egyszülött Fiát, hogy helyetted a Fia szenvedjen a Te bűneidért. És tudod miért nem engedte, hogy te szenvedd el? Mert nem tehetsz róla, hogy bűnben születtél. Ő viszont megadta neked a lehetőséget arra, hogy megváltson ebből a determinációból. Neked csak élned kell ezzel az ingyen ajándékkal, ha szeretnél.

2022. nov. 19. 22:13
 14/16 IstenGyermeke1 ***** válasza:
35%
12: Nettó hülyeség. Az Úristen útjai kifürkészhetetlenek. Lázadozhatunk az Ő akarata ellen, nem ér semmit, ha Ő mérhetetlen bölcsességében olyat tett, ami nekünk pillanatnyilag fájdalmat okoz. Nyugodjunk be az Ő akaratába, és dicsőítsük Szent Nevét. "Nagy dolgokat tett velem a hatalmas, és jóságában százszor szent az Ő neve" Magnificat.
2022. nov. 20. 14:02
 15/16 anonim ***** válasza:
21%
1 és fél pipával nem merném semmiről se kijelenteni hogy nettó hülyeség kedves 14es😂😂 és indokot se nagyon hallottunk, hogy miért. De a Down-kóros kisbabák és a megerőszakolt 12 éves kisfiúk üdvözölnek❤
2022. nov. 20. 15:14
 16/16 IstenGyermeke1 ***** válasza:
70%
15: Egyáltalán nem érdekel a pontozás. Felőlem lehet akár -9999999999999999999999999999999999 pontom is. Nem érdekel. Én hiszek, és a hit nem magánügy.
2022. nov. 22. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!