Szerintetek melyik oldalnak lehet igaza?
Figyelt kérdés
Egyes történészek szerint Jézus történetének elemei megtalálhatóak más korábbi vallásokban is (pl:Mithrász,Dionysos stb..),mások szerint pedig ez az egész csak hazugság,és Jézus története nem mutat komolyabb összefüggést a fent említett pogány istenével..2022. okt. 22. 13:42
11/12 NTBS válasza:
Apró megjegyzés. Vannak azonosságok. Ez tény. És? Hány ember esetében lehetne ezt kimutatni. Attól még nem azt jelenti, hogy az egész másolat. Pl. Én Debrecenben végeztem az Egyetemet. Ezt előttem is megtették,sőt azóta is megteszik. Akkor én nem létezek?
12/12 anonim válasza:
NTBS
Tényleg azonos szerinted a két helyzet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!