A bibliában az egyik legnagyobb bűn a sanyargatás? Mit jelent valakit sanyargatni? Szerintetek én sanyargatom anyukám?
Figyelt kérdés
soha nem rakok rendet a konyhában,és nem töltök magamnak cigit sokszor nem hallgatok rá mindig rámszol h sokat cigizek nem törlök fel magam után ha furdök,sanyargatom szerinetetek2022. okt. 19. 17:08
1/4 anonim válasza:
Sanyargatni - lelkileg, testileg kínozni, hajszolni.
2/4 anonim válasza:
Nem tudom hogy a Biblia szerint mi a legnagyobb bün, de mások kínzása annak hangzik szerintem.
3/4 anonim válasza:
Sanyargatni azt jelenti terrorizálni.
4/4 Dorkász06 válasza:
Nem sanyargatod csak rosszul bánsz vele. Szomorúságot okozol neki mert rombolod az egészségedet, és nem fogadsz szót neki.
Ha már a Bibliát említetted, érdemes erre a gondolatra odafigyelnünk:
Máté 7:12 " Ezért mindazt, amit akartok, hogy az emberek megtegyenek veletek, ti is tegyétek meg velük, mert ez a lényege a Törvénynek és a Prófétáknak."
Ez elég egyértelmű, amit elvársz másoktól te is tedd meg. Ha ezt teszed te is boldogabb leszel és az édesanyád is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!