Akik kellemesebb természetűek,esztétikusak,szebbek azok Isten "angyalai"?
"Hiába vagyok nyitott felnőtt, azért valahol mindig bennem vannak azok a dolgok"
De normális esetben azokkal az emberekkel szemben, akik bántottak. Ha idegenekhez is ugyanúgy állsz, mert automatikusan előítéletes vagy mindenkivel, ahhoz érdemes szakember segítségét kérni.
11-es
Azokkal az emberekkel már nem tartom a kapcsolatot. Nem vagyok előítéletes (senkivel, semmiben), fel tudtam dolgozni ezeket a dolgokat. De bennem van az elszenvedett bántalmazás. Már nem fáj, és nem okoz problémát, de csak egy Exmemoriam tudná semmissé tenni 🙂 Amúgy azt gondolom, hogy nem baj, ha az ilyen dolgok bennem maradtak, mert ezek is hozzájárultak ahhoz, hogy olyan ember legyek, amilyen vagyok. És mivel elégedett vagyok az életemmel, jó ez így.
12
(en nem a 11-es vagyok)
Igazad van, mert az ilyesmi befolyassal van a szemelyiseg kialakulasara, es azt, ha egyszer kialakult, nem lehet alapvetoen megvaltoztatni. De meg lehet tanulni kezelni, es te pont ezt csinalod.
Hát kb...
Egyre inkább isten "angyala", szolgája leszel ahogy megismered magad, boldogabb és kiteljesedett leszel, amik együtt járnak az egészségességgel, fejlettséggel, amiknek velejárói a kellemesség, szépség.
Az esztétikust nem értem. Úgy érted nagyobb harmónia van az érzelmeiben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!