Normális reakció Református egyház részéről hogy engem nem köszönt fel mert nem pénzelem őket?
Figyelt kérdés
hivatalosan az vagyok, de nem gyakorlom a vallást, főleg nem fizetem a még mindig kötelezően "egyházadóként" próbálni szedett régen önkéntes egyházi hozzájárulást. most lesz a szülinapunk apámmal, neki 18. nekem 16. neki küldtek egy képeslapot, én nem kaptam :) szóval csak olyan tag fontos, aki pénzeli is őket?2022. okt. 4. 23:30
11/17 Drakula válasza:
10-es.
Na ez logikusabb mint hogy Troll lenne.
13/17 Drakula válasza:
Basszus az tökre kiment a fejemből hogy van olyan szent akinek Péter a neve...
14/17 anonim válasza:
#13 majdnem minden névre van egy szent. Az enyémre mondjuk pont nincs, ezért választanom kellett keresztelkedéskor, de Szent Péter volt az első pápánk, apostol pápa.
16/17 anonim válasza:
Ha nem vagy a közösség tagja, akkor jogos, hogy nem köszöntenek fel. Képzeld, engem se köszönt fel a református felekezet, igaz katolikus vagyok.
17/17 NTBS válasza:
Igen. Ha nem adsz és nem gyakorold a vallást, miért köszöntenének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!