A kistesóm valamiért folyamatosan Úr Istent és Jézust bántja. Szeretnék segíteni rajta hogy jobb útra térjen. Hogyan tehetném?
Figyelt kérdés
Ő 13 éves, én 16. Én magam nagyon vallásos vagyok, szóval többször látta már hogy imátkozom, meg róluk beszélek, ami szerinte elég cringe (jól ki is röhög ilyenkor, de most nem ez a lényeg). Eddig nem is lenne baj, ha nem káromolná Őket, amikor elb*sz valamit, vagy parodizálja őket meg a Bibliát csak mert rossz kedve van. Ő sajnos nem tudja felfogni 13 éves létére hogy ez szépen szólva nagyon nem ajánlott. Mit tegyek?2022. szept. 25. 20:29
11/65 anonim válasza:
Tartsd tiszteletben a szokásait.
12/65 anonim válasza:
mert sokan sajnos csak ebből értenek ezen az oldalon.
Ítélkezünk, ítélkezünk?
13/65 A kérdező kommentje:
Igaza van 10esnek, ez az oldal tényleg meg van szállva. Köszönöm a rengeteg segítséget, én mentem is.
2022. szept. 25. 20:56
14/65 anonim válasza:
Pubi, azt sem tudod helyesen leírni, hogy imádkozni...
15/65 anonim válasza:
Hát, nyilván nem az eszéről híres a kérdező. Vagy a helyesírásáról.
16/65 A kérdező kommentje:
Erre bezzeg rögtön írtok...
2022. szept. 25. 21:01
17/65 anonim válasza:
"Szeretnék segíteni rajta hogy jobb útra térjen. Hogyan tehetném?"
Mutass neki jó példát és imádkozz érte. Mindkettőt rendszeresen.
18/65 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az értelmes választ. Szép estét MINDENKINEK!
2022. szept. 25. 21:05
19/65 anonim válasza:
Legalább neki több esze van. Imádkozom érted a Spagettiszörnyhöz, hogy megjöjjön az eszed, és elhagyd a kitalált barátokkal való beszélgetést.
Amúgy attól félsz, hogy a kitalált istenkéd szomcsy és depressziós lesz, amiért a 13 éves tesód csúnyán beszél róla?
20/65 anonim válasza:
Kár hogy eltűnt a kerdező, pedig milyen szép káromkodós átkozódós priviket tud küldeni a hülyéje :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!