Ádám androgün volt Éva teremtése előtt?
Ádám nem volt "androgün" azaz kétnemű személyiségű!!! Ez egy abberált kitaláció!!! Biztos az LMBTQ találta ki, ki más, de lehet, hogy a Disney aki szerződéseiben kikötötte és kötelezővé tette, hogy az általa forgalmazott filmek 50 %- os arányban kötelesek LMBTQ eseményeket tartalmaznia. Undorító!!!
Ádám férfi volt férfi jegyekkel és személyiséggel!!! Isten ezért teremtette meg számára a nőt!!! Ketten lesznek egy testé!!! Az Apa férfi az Anya nő a gyermekeinket meg hagyja békén az LMBTQ és ne fertőzze meg gusztustalan és természetellenes erkölcstelenséggel!!!! Ennyi!!!
12-esnek zabszem szorulhatott a... fülkürtjébe, biztos azért gyűlölködik ennyit :D
egyébként érdekes elmélet, viszont tegyük hozzá azt is, hogy az európai patriarchális kultúrában a nők sokszor "második nemként" léteznek, illetve a női testre gyakran tekintettek úgy, hogy egy alulfejlett változata a férfitestnek, és ez magyarázza azt hogy az oldalbordából lett a nő. viszont a mai emberképpel, nőképpel ez az androgün-teória működőképesebb.
#13#: "12-esnek zabszem szorulhatott a... fülkürtjébe, biztos azért gyűlölködik ennyit :D"
Te valamit nagyon félreértelmezhettél, ugyanis egyáltalán nem gyűlölködtem! Hogy állíthatsz ilyet, ha nem írtam olyat és nem is ismersz engem???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!