Stockholmban (Svédország) tényleg kis melle van a legtöbb nőnek?
Egy kis mellű lány írta, hogy neki 26 év után úgy sikerült elfogadnia magát, hogy kiment Stockholmba, ahol még az átlagos méretű mell is ritka volt. Hogy a nők nem szégyellték a mellüket, mert ott ez a normális, tele volt androgünökkel az ország.
Ez igaz?
Jó, és tudom, véletlen, de ugye a Tetovált lány svéd film, és ott is a főszereplő lány levetkőzött és kis melle volt. Jó, ez lehet pont véletlen:D
Köszönöm!:)
Hát kérdező, inkább örülj, hogyha te vagy a "kismellű" illető.
Egy "kisebb" mellel kevesebb a gond, szebben áll sokáig.:)
Egy nagymellű lány
Hát köszi a bíztatást, de mindennap úgy feszem le, hogy miért vagyok ilyen genetikai selejt, hogy kis mellű vagyok, meg őszintén sajnálom a páromat, hogy pont egy is mellűbe szerett bele.xd no mindegy
Utolsó..hát, ezt azért nem hiszem. Mármint egy elmebetegebb országban, nem mondok példát, még eltudnám képzelni..na de egy felvilágosult jóléti nyugat-európai országban neem.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!