Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit gondoltok az Istenről?

Mit gondoltok az Istenről?

Figyelt kérdés

2022. szept. 13. 20:14
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
47%

És joggal gyűlölnek, vagy csak azért mert vagy?

Ezt teszed másokkal is, és Istennel is. Azért gyűlölöd mert van. Eközben nem veszed észre a szeretetet amit másoktól kapsz

2022. szept. 15. 07:41
 22/27 A kérdező kommentje:
Azért mert élek. A bátyámat anyám és apám kikészítette idegileg és lelkileg. Nem tudom mit csináltak vele, mert én kicsi voltam. Utána anyám elköltözött apámtól, engem magával vitt. Tizenhárom éves korom körül a bátyám hozzánk költözött, mert már nem bírta az apját idegileg. Meglátott engem, és minden lelki izéjét rajtam adta ki. Mondtam anyámnak, de persze anyám nem hitt nekem. És ez azóta folyik, mai napig gyűlöl engem, és azt akarja hogy öngyilkos legyek. De én nem merem megölni magam, mer félek hogy az Isten, aki ugye szeretet, a pokolra küld engem. De minek kérdezed úgysem érdekel senkit sem hogy min mentem keresztül. Az embereket azért gyűlölöm, mert itélkeznek. Elitélnek engem, közben fingjuk sincs róla hogy mi mindent éltem át.
2022. szept. 15. 10:58
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

A megoldás, ha elhúzol onnan. Engem se szeret tesóm, ezt meg tudom érteni, hogy fájdalmas. Ha együtt kellene vele élnem, kikészítene, tönkretenne. De nem ettem meszet, hogy együtt éljek vele.

Tanuljál egy szakmát és húzzál el otthonról!

2022. szept. 15. 11:04
 24/27 anonim ***** válasza:

#24 Mondjuk, ha Veled minden rendben..... pl megértő, kedves vagy, akkor miért ítélnek el? Ha nem érdekli Őket, hogy min mentél keresztül, akkor nem hinném, hogy számítani kellene az ítélkezésük.

Te csak légy kedves és ragyogj!

2022. szept. 15. 14:14
 25/27 Túlélő ***** válasza:
88%
Nem éri meg mert isten egy rossz valami, vagy valaki, vagy mit tudom én hogy milyen lény, aki elveszi az emberek szeretteit és örök szomorúságot és fájdalmat,bánatot ad nekik. Ő a felelős azért a sok védtelen ember haláláért akik a Covidban meghaltak, Ő döntött róluk. Az lenne a normális ha nem lenne betegség, halál. Örökké élnénk a szeretteinkel!Írta-Túlélő
2022. dec. 15. 14:29
 26/27 A kérdező kommentje:
25. Megértem az érzéseidet.
2022. dec. 15. 15:40
 27/27 Túlélő ***** válasza:
Nekem úgy lenne normális ha mindenki örökké élne . És nem lenne halál. Én nem tartom normálisnak a halált. Milyen hülyeség hogy valaki egyik nap ott van a másik nap nincs ott. Akkor inkább ne is lennénk. Ezért nem tudom hogy létezik vagy nem ez a valaki vagy valami. Nem tudom hogy ki vagy mi ez . Akkor nagy szemét. őt kellene elpusztítani. Nekem ez az örök véleményem . És ezen soha senki nem tud változtatni .! Írta-Túlélő
2023. okt. 17. 18:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!