Hiszünk Isten kinyilatkoztatásában, ahol többször kijelentette és bebizonyította, hogy szerető Isten.
Isten maga a szeretet.
2#
Szia!
Rossz a hozzáállásod 😪
A gyűlölet öl...
Az első parancsolat : Szeresd az Urat!
Ha, nem így érzed: a hazugság foglya vagy.
Ha Isten olyan lenne, amilyenek Te hiszed, akkor itt mindenki utálna mindenkit. DE nem így van.
Csak a szeretet éltet mindannyiunkat, hogy normálisan, emberségesen viselkedjünk egymással.
Változtasd meg a gondolataidat, ezért Te vagy a felelős. Áldás.
"többször kijelentette és bebizonyította, "
Miért teremtett szenvedéssel teli világot akkor?
Mivel bizonyította szerinted?
Kérdező, sajnálom ha így érzel.
Én abba kapaszkodom amit János 1. levele írt:
"Isten szeretet, és aki a szeretetben marad Istenben marad."
(Isten=szeretet)
Istennek nem része a gonoszság, nem arról van szó, hogy van egy Teremtő istenrész meg egy pusztító gonosz. Ezt János evangélium így fogalmazza meg:
"Az Isten világosság és nincs benne semmi sötétség"
Jelen világunk a jó és gonosz világa. Jézus azt mondta az Ő országa nem e világból való. És azt is mondta, e világ fejedelme a Sátán.
Mi a teendő?
Péld.
4,23 Minden féltett dolognál jobban őrizd meg szívedet, mert abból indul ki minden élet.
A szíved megőrzésben isteni segítségre van szükség.
15# De hát mi, a válaszolók sem gyűlölünk, próbálunk segíteni.
A 6# válaszoló is ezt tette. Próbált példát mondani, hogy lerombolja a hazugság falaidat. Szóval Isten mellett van.
Akik megtapasztaltuk Isten szeretét és az Ő kegyelmében élhetjük le a földi életünket: Tudjuk, hogy féltőn szerető Isten. Valóban Mindenható, Gondviselő, Jóságos...
Engem például azért hívott el Jézus, hogy segítsek másoknak hitben járni. Szeressem a körülöttem lévő embereket az Ő szeretetével. Stb.
A negatív gondolataidat cseréld fel pozitívra....
Szólítsd meg Jézust! Ő a jó Pásztor, aki annyira szeretet már akkor, hogy vérével megváltott a gonosztól!
Legyél áldott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!