Én úgy tudom nem, mivel nekik nincs lelkük ami oda kerülne, hanem mindent ösztönből cselekednek. A Teremtés könyvéből az is kiderül hogy minden teremtés az ember számára lett létrehozva. Én is sajnáltam már sok elpusztult állatunkat és reméltem hogy találkozok még velük de ez van.
2022. szept. 8. 15:21
3/9 anonim válasza:
Az akkori írókat ez nem érdekelte.
2022. szept. 8. 15:40
4/9 anonim válasza:
Az állatoknak nincs személyes lelkük, tehát így üdvözülni se tudnak. De azt, hogy haláluk után bármilyen módon eljuthatnak-e az örökkévalóságba, azt nem tudjuk.
2022. szept. 8. 16:44
5/9 anonim válasza:
Az állatoknak is van lelke, és fejlődik, tovább halad a haláluk után,
Jézus felvázolt egy hiteles szellemi utat, amit követve ki lehet szabadulni a "világból", és a mennyei világba lehet jutni. Nem volt célja elmagyarázni mindent, boncolgatni a világ működését, csupán egy, nagyon tiszta, minél egyszerűbb ösvényt adott át.
Nem beszélt olyasmiről hogy reinkarnáció, mi a lélek, mikor-hol jön létre, hogyan fejlödik, stb.
2022. szept. 8. 16:53
6/9 anonim válasza:
A világ az embernek lett teremtve. Az ember kapott egyedül lelket, és minden árte van. Az jut a Mennybe aki hisz Istenben, és ez lélek híján, ösztönlény lévén egy kutyának, egyéb állatnak nem áll módjában. Aztán persze lehet fantáziálni hogy mi történik az állattal halála után, szerény véleményem szerint semmi, de egy biztos: a Mennybe nem kerül.
2022. szept. 8. 17:52
7/9 anonim válasza:
Ez most teljesen vallástól független, de egy hiedelem szerint a kisállataink a Mennyország kapujában várnak és velünk együtt kelnek át. Nekem ez szimpatikusabb elmélet. :)
2022. szept. 8. 18:01
8/9 anonim válasza:
A biblia főleg arról ír, amivel foglalkoznunk kell. Főleg a harmadik dimenzióban való elmefelemelésre, szívmegnyitásra, érzésekre, viselkedésekre koncentrál.
Az állatok második dimenziós elmék. Ők haláluk után tovább inkarnálódnak álatokba, amíg le nem diplomáznak második dimenzióból, és készen nem állnak egy hozzánk hasonló létformává lenni. Utána ahogy mi is, a megyedikbe megyünk szeretetet tanulni, miután lediplomáztunk harmadik dimenzióból, az öntudat dimenziójából. És tovább, és tovább, míg végül igen, mind vissza nem emelkedünk istenné, lélekké lenni, a mennyország szerves részévé válni.
2022. szept. 8. 18:59
9/9 anonim válasza:
Az állatok is Istenre mutatnak ezért több a fejlett urbanizált nagyvárosokban a hitetlen ember.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!