Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jehova tanúit kérdezem. Még...

Jehova tanúit kérdezem. Még csak ezért nem csatlakoztam?

Figyelt kérdés
Mamámhoz mindig bedopták az ébredjetek,őrtorony magazinokat,ezért gyerekkorom óta olvasom,most már a neten,és mindig szerettem.sokkal hitelesebb,mint a nézet,hogy van szentháromság,és Istennek nincs neve stb.meg a pokolban szenvedés...egyszer mikor meghaltak a szüleim is már,25 éves koromban,két kedves hölgy hívott ilyen gyűlésre,nagyon jót beszélgettünk,és vártam,de mire elérkezett a nap,nem mertem elmenni,mert féltem,hogy nekem is prédikálnom" kell majd,meg házaknál bekopogni vagy ilyesmi.ha az utcán látok két tanút magazinokkal,nem mertem odamenni,mert én csak az újságokat szeretném,imádom olvasni,de nem tudom mit kell csinálni,ilyenkor miről beszélnek velem a tanuk ha odamegyek? És a gyűléseken mit szoktak csinálni? Ez lenne a kérdésem. A másik ok ami visszatart,hogy az ádám és bordájából lett éva,bűnbe estek stb ezt nem tudom komolyan venni,meg az ígéret,hogy újra itt lesznek a halottak a földön és nem lesz betegség meg éhezés,fiatal testben leszünk és újra találkozunk a családunkkal,sajnos ebben sem hiszek. Ezt tényleg minden tanú komolyan veszi? Vagy aki ebben nem hisz,az is csatlakozhat? És milyen gyakran van összejövetel ? Aki benne van kérem meséljen róla...
2022. szept. 4. 05:45
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
Aki nem hiszi egy (bármely) vallási hit alapjait, annak semmi keresnivalója az adott vallás tagjai közt.
2022. szept. 4. 06:47
 2/9 anonim ***** válasza:
25%
énis igyy vagyok vele talán majd jézus yahushua meg jehova megkegyelmez itélet napján ha meg nem akkor nem én vagyok a hibás
2022. szept. 4. 08:07
 3/9 anonim ***** válasza:
18%
#1 Ezzel azt mondod hogy nyugodtan várja a kárhozatot? Mert hitetlenek a tűznek tavába jutnak
2022. szept. 4. 08:08
 4/9 anonim ***** válasza:
27%
3 asnak igaza van azzal kapcsolatban hogy hitetlenek pokolra jutnak nem tudom miert pontoztak le
2022. szept. 4. 16:22
 5/9 anonim ***** válasza:
19%

Luk. 12.46

Megjő annak a szolgának az ura, a mely napon nem várja és a mely órában nem gondolja, és kettévágatja őt, és a hitetlenek sorsára * juttatja.

2022. szept. 4. 16:24
 6/9 anonim ***** válasza:

Félreértettél!

Csupán azt mondtam, hogy aki hit nélkül tagja egy vallási csoportnak, az képmutató - és ezért semmi keresnivalója nincs ott.

A képmutatás nem csak vallási viszonylatban, hanem a mindennapi életben sem bocsánatos bűn.

2022. szept. 4. 21:16
 7/9 anonim ***** válasza:
#6 és ha nem képmutató hanem él továbbra is a bűneiben akkor üdvözül vagy hogy érted ezt?
2022. szept. 5. 07:57
 8/9 anonim ***** válasza:

Miért bűnös az, aki nem egy adott vallási csoportnak tagja?

Az viszont bűnös, aki üdvözülés reményében képmutatóan, hitetlenül lesz a csoport tagja.

2022. szept. 5. 21:32
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia

Szerintem menj oda és ezeket kérdezd meg személyesen

2022. szept. 7. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!