Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Népszámláláson mit fogsz...

Népszámláláson mit fogsz válaszolni, milyen vallású vagy?

Figyelt kérdés

2022. szept. 1. 16:45
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
73%

"11-es: szerintem az illetö ezek alapján jött rá, mekkora hülyeség az egész."

Pontosan. :) Gyerekkoromban katolikusnak neveltek, de nem túl bigottan. Onnan keveredtem el a hit gyülibe, ahol nagyon komolyan kellett venni az egészet. Miután néhány év alatt kiismertem, és rájöttem a Biblia és a keresztény hit ellentmondásaira, már annyira se tudtam hinni, mint gyerekként. Konkrétan semennyire.

"tenyleg a kereszteny hit celja az ateizmus elerese?"

Nem hiszem, hogy bárkinek ez lenne vele a célja, de ha nagyon beleásod magadat, könnyen lehet ez a vége.

2022. szept. 1. 22:38
 22/41 anonim ***** válasza:
40%

"Nem hiszem, hogy bárkinek ez lenne vele a célja, de ha nagyon beleásod magadat, könnyen lehet ez a vége."

Kiváncsiságból kérdezem. Számodra csak a keresztény vallás és az ateizmus létezik? Más nem jöhet szóba? :)

2022. szept. 2. 00:37
 23/41 anonim ***** válasza:
100%
Buddhista.
2022. szept. 2. 01:20
 24/41 munyamunya ***** válasza:
60%

""mit fogsz válaszolni, milyen vallású vagy?""

Azt, hogy semmi közük hozzá.

2022. szept. 2. 07:32
 25/41 anonim ***** válasza:
97%
Római katolikus
2022. szept. 2. 08:16
 26/41 qkker1 ***** válasza:
63%
Jedi.
2022. szept. 2. 08:54
 27/41 anonim ***** válasza:
70%

Nem lehet, hogy nem a keresztény hittel van a baj, hanem csak a különböző szektákkal, mint pl a hitgyüli?

2022. szept. 2. 11:39
 28/41 anonim ***** válasza:
81%

Nem az istenhit nem fér bele. Meg a Biblia sem. A hit gyülinek hála olvastam az egészet elejétől a végéig kétszer.

De semmi bajom vele, tényleg. Nem haragszom. Nem puffogok olyan hülyeségeken, hogy "Isten miért engedi a rosszat a világba" vagy hogy "Imádkoztam, hogy gyógyuljon meg a kutyám, mégis elpusztult, ezért inkább nem is hiszek Istenben." Inkább arról van szó, hogy minél inkább megismertem egyrészt a Bibliát, másrészt a világot, annál kevésbé tudtam a kettőt összeegyeztetni.

2022. szept. 2. 11:45
 29/41 anonim ***** válasza:
16%
Nekem katolikusként szerencsére nincs ilyen problémám, össze tudom egyeztetni a kettőt.
2022. szept. 2. 12:58
 30/41 anonim ***** válasza:
0%
Már ott elbukik ez a hitgyülis hazudozó, hogy a hitgyüli nem azonosítja be magát vallásként.
2022. szept. 2. 16:18
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!