Eddig ugy éltem az életem ahogy azt Jézus is szeretné...A mult héten elmentem "bulizni" egy szorakozo helyre és azota nem térek magamhoz. Lementem és azt csodáltam h bár kevesen de akik buliznak az mindenki a sátánt szolgálja?
Hiába dumálsz.Már el se olvasom amit írsz...:)
Az ember fejlődése nem a tehnológiákba rejlik, hanem magába az emberbe.Ha rossz kézbe kerül a tudás, az rosszra használod fel.Ezért kell az embernek is afelé hajlania ,hogy békés közösségeket teremtsen.Viszont a mi nyugati közösségeink az önpusztítás minden formája felé kezdett aszociálni.Ennyire egyszerű a képlet.Ha akarsz velem beszélgetni, ne mondatokat vegyél ki, hanem összegezd amit írtam és reagálj rá.Ez a kommunkikáció.
Vagyha egy könyvet ide bemásolok neked, minden mondatot külön elemzel???:)
"Hiába dumálsz.Már el se olvasom amit írsz...:)"
Így válaszol egy "értelmes" ember. Aztán még te kritizálod a részeg bulizókat.
A beképzeltség meg van.
"Az ember fejlődése nem ..."
Ezt mihez kapcsolódóan is írod?
"Ha akarsz velem beszélgetni, ne mondatokat vegyél ki, hanem összegezd amit írtam és reagálj rá.Ez a kommunkikáció."
Több dologról is írsz és azért is szedem így szét hogy követhetőbb legyen melyik részre is reagáltam.
Veled ellentétben aki mintha magával beszélne csak.
"Vagyha egy könyvet ide bemásolok neked, minden mondatot külön elemzel???:)"
A könyv jóval terjedelmesebben beszél 1-1 témáról általábban ezért szakaszokra bontanám témák szerint és úgy ellemezném és cáfolnám. Így követhetőbb lenne melyik része értelmes és melyik teljesen értelmetlen.
nekem gyanús ez a kérdező
a pásztoros, hitgyülis fiú talált ki megint valamit
"Eddig ugy éltem az életem ahogy azt Jézus is szeretné" - ki mond ilyet, aki vallást gyakorol?
Hát pont úgy lesz értelmetlen ,hogy szétszeded.Én nem tudom te ,hogy kommunikálsz de ahogy itt írsz, ennek semmi értelme.
De mindegy...hagyjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!