Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Eddig ugy éltem az életem...

Eddig ugy éltem az életem ahogy azt Jézus is szeretné...A mult héten elmentem "bulizni" egy szorakozo helyre és azota nem térek magamhoz. Lementem és azt csodáltam h bár kevesen de akik buliznak az mindenki a sátánt szolgálja?

Figyelt kérdés
egyáltalán nem éreztem jol magam ittam alkaholt,de korán hazajöttem mégis azt érzem h vétkeztem az úr ellen.meddig fog még ez tartani?

2022. aug. 12. 18:56
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
5%
Abszolút nem tudom megérteni ,hogy a társasági életet már nem tudjátok buli meg alkohol nélkül elképzelni???Nagy gondok vannak akkor....
2022. aug. 13. 07:05
 12/26 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
0%

"kevesen"?

sokan vannak akik buliznak, es tobben vannak akik a satant szolgaljak

de senki sem menthetetlen

megterhet, bunbanatot tarthat

2022. aug. 13. 08:20
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

"Ezeknek a buliknak semmi értelme.Csak okádásik inni, meg örjöngeni."

Hát ha neked ebből áll a buli. Én eddig amilyen bulikban voltam ott egyszer nem ittam magam okádásig. Volt hogy nem ittam. Soha nem őrjöngtünk. De mégis jól éreztük magunkat.

Ez valami szektás hozzá állás hogy buliban állat módjára kell viselkedni és annyit inni hogy rosszul legyél?

"hogy a társasági életet már nem tudjátok buli meg alkohol nélkül elképzelni"

Teljes mértékig eltudom képzelni alkohol nélkül. Többször is volt.

Ha buli alatt pedig őrjöngést érted mint előzőleg akkor sosem buliztam. De akkor nagyon más az elképzelésünk a buliról.

2022. aug. 13. 08:42
 14/26 anonim ***** válasza:
0%

Hát miből áll a bulizás???

A társadalmi élethez nem kell se alkohol se buli haver.De még csak laza járás se.Csak rendes viselkedés és beszélgetés ,barátkozás.Nehoy már kiakard ezt is forgatni...

Te is nagyon jól tudod ,hogy miről szól a bulizás...

2022. aug. 13. 08:48
 15/26 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
0%

#13 hat azert vannak ilyenek is szep szammal :D

ezeknel pedig a "kezdok"nel jellemzo, mivel a "tapasztaltak" mar lehuznak 1-2liter tomeny szeszt 60% feletit

es ha egy addig sosem ivo lehuz egy uveggel, akkor annak minimum okadas a vege elsore

aztan ha marad benne valami, akkor amit csinal az kozelebb lesz az orjongeshez, mint tavolabb

2022. aug. 13. 08:51
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

"Te is nagyon jól tudod ,hogy miről szól a bulizás..."

Számodra az őrjöngésről.

Én rendszerint össze ülök több baráttal, beszélgetünk, szórakozunk (pl.: kocsmában csocsózás). De őrjöngeni egyszer sem.

"A társadalmi élethez nem kell se alkohol se buli haver.De még csak laza járás se.Csak rendes viselkedés és beszélgetés ,barátkozás.Nehoy már kiakard ezt is forgatni..."

Szerinted kell egy bulihoz a IHB és az őrjöngés. Te kezdted el kiforgatni. De képzeld nem kell egy bulinak ilyennek lennie. Sőt én nem szeretem azt ha valaki rosszul létig issza magát.

2022. aug. 13. 08:56
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

"hat azert vannak ilyenek is szep szammal :D"

De attól még nem jelenti azt hogy a bulinak olyannak KELL lennie. Hogy csak az lenne a buli.

Van rengeteg ostoba ember. Akkor mindenkinek ostobának kell lennie? Csak ostobán lehet élni akkor?

"ezeknel pedig a "kezdok"nel jellemzo, mivel a "tapasztaltak" mar lehuznak 1-2liter tomeny szeszt 60% feletit"

1-2liter???? Ittál te valaha életedben? Miből van a májad? Egy normális ember ettől nem részeg lesz hanem halott.

Ha valaki első alkalommal sokat piál az nem kezdő hanem ostoba, vagy úgy akarta. Ha kezdő is vagy akkor is lehet mértékletesen piálni.

"aztan ha marad benne valami, akkor amit csinal az kozelebb lesz az orjongeshez, mint tavolabb"

Miután kiokádta magát valószínübb hogy elfog terülni valahol és nem fog sok mindent csinálni. Főleg egy üvegnyi pia után.

2022. aug. 13. 09:00
 18/26 anonim ***** válasza:
0%

Bruda,kocsma se kell hogy társalogj, de csocsó se.De ne pampogjunk itt.Te is tudod ,hogy a tömeg nem afelé aszociál ,hogy visszafogott legyen.

Úgy hogy hagyjuk ezt a dumát.

2022. aug. 13. 09:28
 19/26 anonim ***** válasza:
0%

Vagy nem gondolod ,hogy az volna az ember fejlődése ,hogy lenyugszik ,és kocsma ,alkohol, csocsó ,meg fesztiválok nélkül is élvezhessük egymás társaságát?Nyitottak legyünk egymás iránt úgy ,hogy meg is bíthatunk egymásba.

Ez volna a fejlődés.

2022. aug. 13. 09:38
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

"Vagy nem gondolod ,hogy az volna az ember fejlődése ,hogy lenyugszik ,"

Hol írtam én olyat hogy ne lennénk nyugodtak. Ha nem vagyunk különösebben nyugodtak akkor maximum azért mert jó a hangulat és nevetünk.

"és kocsma ,alkohol,"

Kocsmát csak a csocsó miatt írtam de csocsózni máshol is lehet, ahogyan bulizni is.

Alkohol fogyasztásra is írtam hogy egyáltalán nem szerves része a bulizásnak. Anélkül is lehet.

"csocsó ,meg fesztiválok nélkül is élvezhessük egymás társaságát?"

Mi a bajod a csocsóval??? A csocsó az egy jó játék.

"Bruda,kocsma se kell hogy társalogj, de csocsó se.De ne pampogjunk itt.Te is tudod ,hogy a tömeg nem afelé aszociál ,hogy visszafogott legyen."

Úgy érzem túl sokat ittál. Egyre nehezebb érteni miről beszélsz.

Én sehol nem is beszéltem tömegről. Én baráti társaságról beszéltem.

"Úgy hogy hagyjuk ezt a dumát."

Hagyjad. Amúgy se tudom mit akarsz már bizonyítani.

Csak általánosítasz pár részeg kölyök láttán az össze ember bulizási szokásaira.

2022. aug. 13. 10:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!