Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Van Bibliai alapja annak,...

Van Bibliai alapja annak, hogy a mormonok rasszisták?

Figyelt kérdés

A feketéket a mormonok bűnösnek tartják, miszert akkor lettek feketék amikor Isten megátkozta Kánaánt.

Miért mondják ezt a mormonok?

2022. aug. 8. 22:14
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
16%

Ez rád igaz amit írtál. Plusz még aljas hazug is vagy. A keresztények milliószám gyilkolták a zsidókat a világháború alatt te meg behazudod hogy muszlimok tették meg hogy Hitlet az iszlámból vette.

Jeruzsálemben és az egész is iszlám világban békében élhettek a zsidók és a keresztények iszlám irányítás alatt. Azt pedig láttuk mi történt mikor kerestzémyeké lett Jeruzsálem. Legyilkolták a város teljes zsidó és muszlim lakosságát. Azt is látjuk most mi van a zsidók irányítása alatt. Népirtást követnek el a palesztinok ellen.

Itt láthatod Jeruzsálem demográfiai adatait.

[link]

Látszik például hogy muszlim irányítás alatt Jeruzsálem lakosságának a 20-30%-a keresztény volt. Mikor a zsidókhoz került, ez egyre csökkent, m,a pedig 1%-ot sem éri el a keresztény lakosság, szóval Izrael kidobta a városból a keresztényeket.

És nem azt mondtam hogy a nagyapád biztosan segített zsidók depiortáládában de akár lehet is, mivel sokan részt vettek a 600 ezer zsidó deportálásában. A nácik meg is dicsérték azokat a magyarokat akik részt vettek ebben.

2022. aug. 10. 20:14
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

"Látszik például hogy muszlim irányítás alatt Jeruzsálem lakosságának a 20-30%-a keresztény volt. Mikor a zsidókhoz került, ez egyre csökkent, m,a pedig 1%-ot sem éri el a keresztény lakosság, szóval Izrael kidobta a városból a keresztényeket."

Közel-kelet, Szíria, Egyiptom, Törökország területei mind szinte színtiszta keresztény területek voltak. A muszlim uralom hatására a keresztények aránya elenyészően kicsi.

"És nem azt mondtam hogy a nagyapád biztosan segített zsidók depiortáládában de akár lehet is"

Magyarul megmondva, menj a faszba... Itt fejeztem be vele, én sose rágalmaztam egyik rokonod vagy felmenőd se (szóba se hoztam őket), főleg úgy, hogy nem is ismertem. Egyébként 3-4 évesként biztos a zsidókat irtották nagyszüleim, jól írod.

2022. aug. 10. 20:38
 23/24 anonim ***** válasza:
0%

"Közel-kelet, Szíria, Egyiptom, Törökország területei mind szinte színtiszta keresztény területek voltak. A muszlim uralom hatására a keresztények aránya elenyészően kicsi."

Még ma is van 20 millió őslakos keesztény él a Közel-Keleten, ellenben a keresztények szinte teljsen kiirtották Európából az őslakos muszlimokat.

"Magyarul megmondva, menj a faszba... Itt fejeztem be vele, én sose rágalmaztam egyik rokonod vagy felmenőd se (szóba se hoztam őket), főleg úgy, hogy nem is ismertem. Egyébként 3-4 évesként biztos a zsidókat irtották nagyszüleim, jól írod."

Az imént rágalmaztad meg a muszlimokat a zsidók kiirtásával te retardált miközben ezt a kersztények tették.

2022. aug. 10. 20:42
 24/24 anonim ***** válasza:
Még a Mormon vallásnak sincsenek Bibliai alapjai, nemhogy a nézeteinak és tanításainak!
2022. okt. 6. 18:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!