Van Bibliai alapja annak, hogy a mormonok rasszisták?
A feketéket a mormonok bűnösnek tartják, miszert akkor lettek feketék amikor Isten megátkozta Kánaánt.
Miért mondják ezt a mormonok?
Ez rád igaz amit írtál. Plusz még aljas hazug is vagy. A keresztények milliószám gyilkolták a zsidókat a világháború alatt te meg behazudod hogy muszlimok tették meg hogy Hitlet az iszlámból vette.
Jeruzsálemben és az egész is iszlám világban békében élhettek a zsidók és a keresztények iszlám irányítás alatt. Azt pedig láttuk mi történt mikor kerestzémyeké lett Jeruzsálem. Legyilkolták a város teljes zsidó és muszlim lakosságát. Azt is látjuk most mi van a zsidók irányítása alatt. Népirtást követnek el a palesztinok ellen.
Itt láthatod Jeruzsálem demográfiai adatait.
Látszik például hogy muszlim irányítás alatt Jeruzsálem lakosságának a 20-30%-a keresztény volt. Mikor a zsidókhoz került, ez egyre csökkent, m,a pedig 1%-ot sem éri el a keresztény lakosság, szóval Izrael kidobta a városból a keresztényeket.
És nem azt mondtam hogy a nagyapád biztosan segített zsidók depiortáládában de akár lehet is, mivel sokan részt vettek a 600 ezer zsidó deportálásában. A nácik meg is dicsérték azokat a magyarokat akik részt vettek ebben.
"Látszik például hogy muszlim irányítás alatt Jeruzsálem lakosságának a 20-30%-a keresztény volt. Mikor a zsidókhoz került, ez egyre csökkent, m,a pedig 1%-ot sem éri el a keresztény lakosság, szóval Izrael kidobta a városból a keresztényeket."
Közel-kelet, Szíria, Egyiptom, Törökország területei mind szinte színtiszta keresztény területek voltak. A muszlim uralom hatására a keresztények aránya elenyészően kicsi.
"És nem azt mondtam hogy a nagyapád biztosan segített zsidók depiortáládában de akár lehet is"
Magyarul megmondva, menj a faszba... Itt fejeztem be vele, én sose rágalmaztam egyik rokonod vagy felmenőd se (szóba se hoztam őket), főleg úgy, hogy nem is ismertem. Egyébként 3-4 évesként biztos a zsidókat irtották nagyszüleim, jól írod.
"Közel-kelet, Szíria, Egyiptom, Törökország területei mind szinte színtiszta keresztény területek voltak. A muszlim uralom hatására a keresztények aránya elenyészően kicsi."
Még ma is van 20 millió őslakos keesztény él a Közel-Keleten, ellenben a keresztények szinte teljsen kiirtották Európából az őslakos muszlimokat.
"Magyarul megmondva, menj a faszba... Itt fejeztem be vele, én sose rágalmaztam egyik rokonod vagy felmenőd se (szóba se hoztam őket), főleg úgy, hogy nem is ismertem. Egyébként 3-4 évesként biztos a zsidókat irtották nagyszüleim, jól írod."
Az imént rágalmaztad meg a muszlimokat a zsidók kiirtásával te retardált miközben ezt a kersztények tették.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!