Szerintetek lehet egy nagyon vallásos ember rasszista?
Figyelt kérdés
A nagybátyámról van szó, aki mindig mocskos ciganyozik, niggerezik, migransozik. Mindet el viszi szerinte a sátán, és ő mindet ki írtaná. Szerintem ez rohadt gusztustalan.2020. nov. 15. 08:21
1/11 anonim válasza:
Na ja. Keresztény vallás az elfogadásról is szól a másság fele.
2/11 anonim válasza:
Aztán milyen vallású? Mert nem keresztény, az biztos! Még ha azt is hiszi magáról.
4/11 A kérdező kommentje:
Amerikában él, nem tudom milyen vallás de már 30 éve ebben a gyülekezetben van. Szombaton nem ihat nem dolgozhat. Hozzá teszem az első felesége fekete volt, és előtte a barátnője is. Most pedig Spanyol felesége van. 🤷🏼♀️
2020. nov. 15. 09:33
5/11 anonim válasza:
Nem.
Akit Isten oktatásban részesit, és vezet, az utánozza a Teremtőjét.
Ő sem személyválogató, már csak azért sem, mert minden ember, egy emberpártól származik. Igy valójában rokonai vagyunk egymásnak.
6/11 A kérdező kommentje:
Ja és disznó húst sem ehet. De nem ez a lényeg szerintem egy vallás sem tolerálja a gyűlöletet.
2020. nov. 15. 09:34
7/11 anonim válasza:
Vannak ilyenek,sajnos és vallásosnak tartják magukat.
8/11 A kérdező kommentje:
Én le hűltem ahogy hallottam miket beszél telefonon nagymamámmal. Ki irtani embereket, meg majd az isten meg veri őket mert annak születtek. Őt majd megvédi az isten. Ha tényleg van isten szerintem a pokolra jut, remélem.
2020. nov. 15. 11:01
9/11 anonim válasza:
Ne reméld, mert kívánni sem szabad. Elviekben ott lesz a helye, de ne kívánd. Nehéz nem kívánni, mert szerintem sokan kívántunk már ilyet, de nyugi felesleges.
10/11 A kérdező kommentje:
Igazad van nem kívánom. De nagyon elitélem. 😩
2020. nov. 15. 18:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!