Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Istennek milyen tulajdonságait...

Istennek milyen tulajdonságait ismerted meg a hívő életedben avagy milyen az Isten valójában?

Figyelt kérdés
2022. aug. 2. 03:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
67%

Úgy érzem velem Kegyelmes Allah megbocsátó és kegyes volt. Tényleg meghallgatta a fohászaimat, lehetőségeket adott nekem.

Amikor bajban voltam segített nekem.

2022. aug. 2. 05:54
 2/11 anonim ***** válasza:
isten maga a szeretet
2022. aug. 2. 06:31
 3/11 Drakula ***** válasza:
Értem hogy mit csinál a világgal, de nem értem hogy minek.
2022. aug. 2. 07:28
 4/11 anonim ***** válasza:
Én arra jöttem rá, hogy isten kifürkészhetetlen, és sosem fogom megismerni.
2022. aug. 2. 08:25
 5/11 anonim ***** válasza:
Én azt, hogy ha valami nem úgy sikerül, ahogy én szerettem volna, az nem feltétlenül azt jelenti, hogy İsten nem hallgatott meg engem vagy nem segít meg. Éppen, hogy megsegít, hiszen az a valami nem biztos, hogy hosszútávon valóban olyan jó lett volna, mint ahogyan azt én gondoltam.
2022. aug. 2. 13:40
 6/11 anonim ***** válasza:
Méltóságteljes, végtelenül bölcs és szeretettel teljes
2022. aug. 2. 15:31
 7/11 anonim ***** válasza:

Azt tudni lehet a Bibliából, hogy azért teremtett embert, hogy megossza vele az élet örömét.

Sajnos egy kegyetlen, hazug vád érte őt, az egyik szellemteremtményétől.

ez az egykori oltalmazó Kerub, Évát rá is beszélte, hogy szándékosan ne fogadjon szót Istennek.

Állította, hogy az ő, (Sátán) uralma alatt jobb lenne az embereknek. Istennek amúgy sincs joga megmondani az embernek, hogy hogyan élje az életét. Van szabad akarata, amivel eldönti hogy neki mi a jó!

Ja, van a 4 évesnek is, de vajon jól tudná e magát nevelni?

Isten átadta a stafétát Sátánnak, hogy bizonyítsa be, hogy ő jobban irányítja az emberiséget. Látjuk, nem? Az ő jellemvonásai mutatkoznak mindenben. Az emberiség nem tudja megfelelően kormányozni magát. Sok féle rendszert kitalált, de jutott valamire?

-Végtelen, szabad ingyen energia.

-Nincs éhínség.

-Nincs betegség.

Nincs öregedés.

Nincs halál.

Vajon melyiket tudná megszüntetni bármelyik emberi kormányzat?

Isten viszont ezeket ígéri az új világrendszerben, amit az ő fia, Jézus fog vezetni globálisan!

A mostani egyértelműen közeledik a vég felé. Az emberi kapzsiság, hatalomvágy, és persze Sátán és a démonai befolyásolnak az embereknél...

2022. aug. 2. 16:01
 8/11 anonim ***** válasza:

"Isten viszont ezeket ígéri az új világrendszerben, amit az ő fia, Jézus fog vezetni globálisan!"

Már aki bejut oda mi koránt sem biztos hogy bejutunk. kevesen fognak bejutni a biblia szerint

2022. aug. 2. 16:03
 9/11 anonim ***** válasza:

8-as. Igen, igaz. Nem a nagy vallások gyakorlói, az biztos...

Nehéz kifejleszteni a szellem gyümölcseit. Szeretet, jóság, béke, stb.

De az ember úgy akarja imádni Istent (J), ahogyan akarja, nem úgy, ahogy Isten kéri... Erőt kell venni magunkon, meg kell nézni, melyik szervezetet támogatja, és szót kell fogadni. Ők sem tökéletesek, össze kell szorítani a fogunk, és csinálni. Isten mindent szervezett formában kezel. Az ókori judaizmust le kellett cserélnie, isz. 33. nissz. hó 14. én. Mert rég eltértek, és emberi hagyományokat követtek. ill. elvetették a megváltót. pedig egyértelműen a Templom és Jeruzsálem, első századi pusztulásakor kellett eljönnie. Erre kitérhetek a köv. írásnál. De az első századi tiszta imádat (Jézus ált. keresztény egyh. megalapítása) is beszennyeződött elég hamar. Az első szd. végére.

János halála után jöttek az "elnyomó farkasok". Annyira beszennyezték a tiszta kereszténységet, hogy a III.-századra államvallássá lett a Római kat. egyh. néven vágtató parázna asszony... Az igaz kereszténység hosszú-hosszú időre megszűnt szervezett formában létezni...

De Jézus láthatatlan eljövetele óta, ki az az értelmes "rabszolga" akit (mint szervezetet) kinevez mindene felé? A világrendszer befejezése előtt milyen jelenségek lesznek, Ill. javában tartanak...

Vajon hogyan lesz tovább? tudjuk........

2022. aug. 2. 16:24
 10/11 anonim ***** válasza:

"a Templom és Jeruzsálem, első századi pusztulásakor kellett eljönnie"

Pontosabban előtte! Tehát a Rómaiak által lerombolt templom és város pusztulása előtt!

2022. aug. 2. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!